Soler anuncia la seua candidatura a la secretaria general del PSPV: "Volem incorporar a tota l'organització"

Guardar

El secretari general del PSPV-PSOE a la província d'Alacant, Alejandro Soler
El secretari general del PSPV-PSOE a la província d'Alacant, Alejandro Soler

El secretari general del PSPV-PSOE a la província d'Alacant, Alejandro Soler, ha anunciat aquest divendres la seua candidatura a la secretaria general del PSPV: "Volem que la candidatura s'eixample per a incorporar a tota l'organització", ha recalcat.

Així ho ha manifestat aquest divendres a la vesprada en una roda de premsa, que s'ha celebrat en la seu del PSOE de l'agrupació local d'Elx, davant prop de dos centenars d'assistents, que li han rebut amb un clamorós i prolongat aplaudiment.

Soler ha defensat que planteja una "proposta oberta i integradora" per a qui vulga conformar la seua proposta. "Volem que la candidatura s'eixample per a incorporar a tota l'organització. Obrim un procés de diàleg amb tots aquells que ho estimen oportú. Volem representar a tota la Comunitat Valenciana", ha sostingut.

Fins al moment, Soler és l'únic candidat oficial per a liderar als socialistes valencians i substituir a l'actual secretari general, Ximo Puig. Quant al calendari dels socialistes, la presentació de precandidatures es podrà realitzar el 29 i 30 de gener; mentre que del 31 de gener al 7 de febrer es recolliran avals i eixe mateix dia es proclamaran les candidatures.

La campanya serà del 9 al 23 de febrer i es votarà el diumenge 25. El 3 de març es votaria en cas de necessitar-se una segona volta i el Congrés del PSPV-PSOE se celebrarà del 22 al 24 de març a Benicàssim, passades les Falles i la Magdalena.

Arxivat a:

Destacats