Els socialistes titllen de "fake" el pla de neteja de Catalá

Guardar

Zona de València amb brutícia
Zona de València amb brutícia

La regidora del grup municipal socialista Elisa Valía ha titllat de "fake" el pla de neteja anunciat per la nova Corporació del Partit Popular i ha advertit que "estem davant una nova planificació del PP de sempre, el que prioritzava els barris del centre als barris de les famílies treballadores".

Elisa Valía ha denunciat que a zones com La Saïdia, Orriols, Torrefiel o Ciutat Fallera "no arriba aquest suposat pla de xoc que per a aquests barris té més de 'fake' que de realitat". Una situació que, ha advertit, "torna a posar de manifest que el PP de sempre ha tornat, el que va fer una València de dues velocitats en la qual només es beneficiaven uns pocs barris en detriment de la majoria".

Ha exigit a Catalá que "abandone el seu sectarisme" i "tracte a tots els barris per igual i no en funció del codi postal". Així ha apuntat que "la lletra xicoteta" del pla de Catalá "amaga que aquestes mesures per a suposadament netejar la ciutat no s'anaven a aplicar a tots per igual i que la freqüència en la qual es baldejen els carrers només s'anava a augmentar en determinades zones".

"Va anunciar que s'anava a netejar la ciutat tres vegades més al mes però no va dir on i ací està la trampa", ha advertit. D'aquesta manera, ha denunciat "l'estat lamentable" en el qual es troba la zona de Tres Creus, enfront de l'Hospital General on ha afirmat que s'acumula fem sense que ningú passe a recollir-la.

"S'ha convertit en un escombriaire a l'aire lliure on conviuen les persones que visitaran a pacients de l'hospital, vianants, veïns de la zona i persones sense llar que viuen en els voltants sense rebre la deguda atenció", ha exposat Elisa Valía, qui ha urgit al Govern del PP a "netejar tota aquesta zona" i "canviar la planificació de la neteja perquè arribe a tots els barris de la ciutat per igual".

Arxivat a:

Destacats