Els socialistes de Museros treballaran per a aconseguir un municipi igualitari i amb cabuda per a tots i totes

Cristina Civera: "Un dels nostres objectius és aconseguir un municipi igualitari i amb cabuda per a tots i totes."

Guardar

Acte de campanya del PSPV a Museros
Acte de campanya del PSPV a Museros

Amb confiança a guanyar les eleccions el pròxim 28 de maig i continuar al capdavant de l'Ajuntament del municipi, els socialistes de Museros s'han proposat implementar una sèrie de mesures i programes que promoguen la igualtat de gènere i brinden suport a les víctimes de violència de gènere. Cristina Civera, candidata socialista a l'alcaldia de Museros, expressa que "Un dels nostres objectius és aconseguir un municipi igualitari i amb cabuda per a tots i totes. Al fet que,sí continuarem treballant per una societat igualitària, on totes les persones tinguen les mateixes oportunitats i drets".

Amb l'objectiu de consolidar un entorn segur i equitatiu per a totes les persones, es crearà l'Espai de la Dona, un punt de referència per a l'orientació, assessorament i suport a les víctimes de violència de gènere. Un espai que també serà utilitzat per a desenvolupar iniciatives que promoguen la igualtat. En col·laboració amb els centres escolars de Museros, pretenen coordinar tallers i programes d'igualtat dirigits a xiquets, xiquetes i adolescents. Iniciatives que tenen com a propòsit fomentar valors d'igualtat des de primerenca edat i construir una societat més inclusiva i justa.

A més, entre les seues idees està la d'implementar un taller sobre igualtat i vida saludable en l'escola pública, una activitat educativa que busca conscienciar als joves sobre la importància de la igualtat de gènere i promoure estils de vida saludable, fomentant alsí benestar integral de la comunitat. Els socialistes de Museros també tenen com a objectiu incrementar la transversalitat de la Regidoria d'Igualtat amb la resta d'àrees del municipi. Reconeixen que la igualtat ha de ser un aspecte fonamental en totes les polítiques públiques, i treballaran per a promoure la integració de perspectives de gènere en totes les decisions i accions del govern local. Així mateix, s'impulsaran campanyes de sensibilització en el poble amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la igualtat de gènere i eradicar estereotips i discriminacions. Aquestes campanyes serviran com a eina per a promoure un canvi cultural en la societat i construir un municipi més igualitari i respectuós.

Destacats