Els socialistes adverteixen que a Catalá li queda gran gestionar les Falles després del "desastre" de l'Ofrena

Guardar

Ofrena de València el 17 de març 2024 (JCF)
Ofrena de València el 17 de març 2024 (JCF)

La regidora del Grup Municipal Socialista Nuria Llopis ha advertit que a María José Catalá "li queda gran gestionar les Falles" i ha afirmat que "l'únic rècord que ha batut el PP en aquestes festes ha sigut el de la improvisació, la brutícia i la inseguretat ciutadana" i ha emplaçat al PP a "començar ja a buscar fórmules que eviten el col·lapse de l'Ofrena del pròxim any".

Llopis ha reclamat després de "desastre" de l'Ofrena en la qual va haver-hi retards de fins a tres hores que "es reprenga el debat sobre la seua organització" per a evitar situacions com la viscuda per la Fallera Major Infantil, Marina García, i la seua Cort d'Honor que van arribar a les tres de la matinada a la plaça de la Verge. "No valen excuses sinó fórmules per a evitar que es torne repetir", ha afirmat, encara que ha advertit que la línia de treball de l'equip de Catalá és la "improvisació i la falta de dedicació".

Així, ha ironitzat amb què al PP "l'ha sorprés l'arribada de les Falles més preocupats per organitzar una mascletà a Madrid amb José Luis Martínez-Almeida que per garantir que un dels actes més importants de les nostres festes, com és l'Ofrena, es desenvolupara sense cap contratemps".

Per a l'edil socialista, les Falles de 2024 "estan deixant clar que han agafat al PP desorganitzat i sense capacitat de gestionar una festa que només ells no sabien que queia en cap de setmana". "És evident que ha fet falta una organització i una planificació molt major que la prevista per l'equip de Catalá", ha remarcat.

En aquesta línia, ha insistit que tant a María José Català com al seu edil de Festes, Santi Ballester, "els ha quedat gran l'organització de l'Ofrena, no amb molta major participació però sí amb un retard de fins a tres hores, per exemple, en el primer dia". Per això, ha exigit "començar a buscar fórmules o a tornar a reprendre debats com reestructurar sectors i dies o passar, per exemple, part de l'acte del dia 18 al matí".

Arxivat a:

Destacats