Així serà l'ampliació de l'Hospital de Sagunt

L'Hospital de Sagunt comptarà amb 109 consultes d'especialitats que unificaran en el nou edifici de consultes externes

Guardar

Futur Hospital de Sagunt
Futur Hospital de Sagunt

Avança l'ampliació de l'Hospital de Sagunt. De fet, aquest centre hospitalari comptarà amb un total de 109 consultes d'especialitats, que s'unificaran en el nou edifici de consultes externes. I és que l'objectiu és que aquest edifici albergue, en un únic bloc, totes les Consultes Externes de l'hospital i del Centre d'Especialitat de Port de Sagunt. Amb aquesta actuació, es millora l'assistència sanitària tant per als pacients, com per al personal mèdic.

El nou edifici de l'Hospital de Sagunt se situarà en l'actual zona del pàrquing. Així, la Conselleria de Sanitat ja ha adjudicat la redacció del projecte del nou edifici de consultes externes de l'Hospital de Sagunt per un import de 343.289,92 euros.

Com serà el nou edifici de l'Hospital de Sagunt?

Aquest edifici de consultes externes no només comptarà amb les consultes externes del centre hospitalari i del centre d'especialitats de Port de Sagunt, sinó també amb el servei de la Unitat d'Hospitalització a domicili i zones de serveis generals. A més, disposarà d'àmplies zones comunes, passarel·les accessibles i un pati enjardinat que connectarà visualment amb totes les plantes de l'edifici.

Respecte a la distribució, en el soterrani se situaran zones de serveis generals, llenceria, vestuaris i quarts d'instal·lacions; en el semisoterrani aniran situats els espais per a la Unitat d'Hospitalització a domicili i consultes; i, en la resta de les plantes, se situaran la zona de consultes externes, zones comunes i espais per a personal sanitari.

Finalment, cal destacar que s'instal·laran plaques solars per a millorar l'eficiència energètica de l'edifici, minimitzant l'impacte ambiental.

Amb aquestes importants futures intervencions, la Conselleria de Sanitat pretén dur a terme la tercera fase del Pla Director de l'Hospital de Sagunt aprovat en 2017 amb l'objectiu de garantir l'equitat i proporcionar una millor atenció sanitària i de major qualitat en el Departament de Salut de Sagunt.

Destacats