El secretari autonòmic d'Ocupació anuncia un pla d'infraestructures per a millorar les dotacions dels Espai Labora i els Labora Formació

Guardar

El secretari autonòmic d'Ocupació ha visitat, al costat de la directora general de Planificació i Serveis, Marisa Mezquita, el Espai Labora de Poeta Monmeneu
El secretari autonòmic d'Ocupació ha visitat, al costat de la directora general de Planificació i Serveis, Marisa Mezquita, el Espai Labora de Poeta Monmeneu

El secretari autonòmic d'Ocupació i director general de Labora, Antonio Galvañ, ha anunciat el disseny d'un pla d'infraestructures per a millorar les dotacions de cadascun dels Espai Labora i els Labora Formació, i que es durà a terme durant el període comprés entre 2024 i 2028.

Galvañ ha visitat les noves instal·lacions de l’Espai Labora de Poeta Monmeneu, acompanyat per la directora general de Planificació i Serveis, Marisa Mezquita. Esta oficina ha sigut objecte d'una sèrie d'actuacions de reforma i recondicionament per les quals s'han desdoblegat els espais d'atenció amb la finalitat d'oferir a les persones desempleades un servei més accessible i eficient, que es traduïsca en una atenció més humana i personalitzada.

D'esta manera, el personal del Sepe ocuparà les dependències del carrer Alfambra, mentre que el personal de Labora atendrà en el local del carrer Poeta Monmeneu, amb el consegüent increment de l'espai disponible per a l'atenció i que redunda en una millor atenció.

 En la seua visita, Galvañ ha manifestat que l'objectiu del nou govern valencià és “renovar i actualitzar els espais per a poder oferir la millor atenció a les persones que en estos moments es troben en situació de desocupació, volem que quan entren en un dels centres se senten còmodes, abrigallades i acompanyades”.

 Per a aconseguir este objectiu, es dissenyarà un pla d'infraestructures per al període 2024-2028, “per a la construcció, millora i renovació dels Espai Labora i els Labora Formació”.

En l'actualitat, els valencians i les valencianes compten amb 54 Espai Labora i 13 Centres de Formació per a l'Ocupació en tot el territori de la Comunitat Valenciana.

En els Espai Labora, les persones en situació de desocupació compten amb serveis d'orientació, assessorament i acompanyament, prestats de manera gratuïta pel personal orientador.

Per part seua, en els centres Labora Formació, a les persones desocupades se'ls atorga la possibilitat de realitzar un curs per a aconseguir la formació adequada en un ofici determinat.

Antonio Galvañ, referent a això, ha manifestat que “tot això no sols ho aconsegueixen els espais amigables, sinó fonamentalment les persones que formem part del Servei Valencià d'Ocupació i Formació. Labora compta amb un gran equip humà que acompanya a la ciutadania en el procés de cerca d'ocupació. Eixe és el nostre gran capital humà i ho impulsarem”.

Arxivat a:

Destacats