Sanjuán: “El democràtic és que la plaça siga un lloc de trobada per a tots els moviments associatius”

Guardar

maria jose broseta y borja sanjuan
maria jose broseta y borja sanjuan

El Grup Socialista a l'Ajuntament de València considera que el gran espai públic recuperat per a gaudi de la ciutadania que és en l'actualitat la Plaça de l'Ajuntament és "propietat de tots els veïns de la ciutat i no pot ser privatiu de cap associació, agrupació, entitat o moviment ciutadà en concret". Així ho ha explicat el portaveu dels socialistes a la ciutat de València i regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, qui s'ha reunit amb la presidenta de la Federació de Veïns, María José Broseta, per a explicar-li la posició dels socialistes davant la proposta de Compromís anunciada per l'alcalde, Joan Ribó, per a situar un monòlit dedicat exclusivament al 15-M.

"Els socialistes considerem que el més coherent és que en la Plaça de l'Ajuntament es reconeguen tots els moviments associatius, reivindicatius, veïnals que tenen una trajectòria i una implantació innegable a la ciutat", ha afirmat. Sanjuán ha insistit a subratllar davant la màxima responsable de les associacions veïnals de la ciutat que "la plaça ha de ser, com sempre ha sigut, el lloc de trobada on els valencians sempre hem reivindicat, hem celebrat i també hem protestat quan havíem de protestar".

Sanjuán ha tancat la seua explicació amb una reflexió final: "El democràtic és que la plaça de l'Ajuntament siga un lloc de trobada còmoda per a tots. No és de ningú i, per això, tots la considerem nostra. Qualsevol referència que s'incloga en la plaça ha de ser radicalment democràtica per a reconéixer la pluralitat i riquesa del moviment associatiu de la ciutat de València, Aqueixa riquesa no es pot invisibilitzar ni posar a uns per davall d'uns altres".

Destacats