Sanitat vacuna a 30.000 professionals de la sanitat privada a través de les mútues

Guardar

vacunacion 1 gandia
vacunacion 1 gandia

La consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, ha destacat, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut laboral, que "és important, un dia com hui, recordar la importància de la salut en el treball" i ha destacat que "des de Sanitat continuem treballant intensament en la prevenció dels riscos laborals".

En eixe sentit, en aquest any de pandèmia la coordinació entre els serveis de salut en el treball amb les autoritats de salut pública de la Comunitat Valenciana "està sent crucial en la lluita contra el coronavirus, en aquest cas en l'àmbit laboral", ha assenyalat Barceló.

A més, la consellera ha indicat que "durant aquest any pandèmia ha sigut molt important el treball conjunt amb els serveis de riscos laborals i amb les mútues, així com la col·laboració publicoprivada, per a protegir la salut dels treballadors, sobretot en aquesta època de COVID-19".

En aquest sentit, la Conselleria de Sanitat ha establit una col·laboració estreta amb les mútues en el procés de vacunació enfront de la COVID-19. De fet, des dels centres sanitaris de les mútues s'han administrat 30.000 vacunes a professionals de la sanitat privada. La Comunitat Valenciana és l'única que ha establit aquest tipus de col·laboració.

Cal destacar que la Generalitat ha signat també un acord de col·laboració amb la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) per a incrementar els recursos i la capacitat de vacunació de la Conselleria de Sanitat, en cas de ser necessari, i poder comptar amb l'àmbit empresarial en el procés de vacunació massiva.

En la Comunitat Valenciana, les mútues disposen de 140 centres sanitaris propis dedicats a les activitats sanitàries d'assistència i rehabilitació per contingències laborals de les persones que treballen.

Destacats