Sanitat comença a publicar els llistats provisionals de persones inscrites en el procés excepcional d'estabilització per concurs de mèrits

Els llistats provisionals es publiquen en la web de la Conselleria, començant per les categories de facultatius especialistes i metges

Guardar

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez
El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública comença a publicar aquest dijous 20 d'abril les resolucions de la Direcció general de Recursos Humans amb els llistats provisionals de persones inscrites per categories en el procés excepcional d'estabilització pel sistema de concurs de mèrits per a cobrir les places estatutàries i funcionàries previstes en les resolucions de 21 de desembre de 2022.

Les relacions amb les persones participants inscrites, per categoria professional convocada, es publiquen en la web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Els primers seran els llistats de les categories de facultatius especialistes i metges.

Les persones disconformes amb la relació provisional poden al·legar en el termini de 10 dies hàbils explicats des del següent a la publicació de la resolució.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té registrades 59.368 sol·licituds per a participar en aquest procés excepcional d'estabilització per a cobrir més de 9.000 places (8.950 estatutàries i 221 llocs funcionarials) pel sistema de concurs, és a dir, que es valoren l'experiència i altres mèrits.

El procés es deriva de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a reduir la temporalitat en l'ocupació pública.

Destacats