Sanitat alerta d'incompliments de mesures en pubs en el primer cap de setmana d'obertura de l'oci nocturn

Guardar

pub ocio
pub ocio

La Conselleria de Sanitat ha alertat que s'han produït "alguns incompliments" de les mesures de seguretat i de restricció en el primer cap de setmana de reobertura de l'oci nocturn --prestant serveis d'hostaleria--, especialment en pubs, però ha subratllat que la "sensació general" és que "s'estan complint" les normes, segons han confirmat a Europa Press fonts d'aquest departament.

Així, han assenyalat que han mantingut contacte durant aquest cap de setmana amb la Federació d'Oci, Turisme i Joc de la CV (Fotur), a qui ha demanat "prudència", ja que en alguns locals "no es complia la distància de seguretat" entre persones.

En aquest sentit, les mateixes fonts han indicat que la Policia autonòmica ha dut a terme un seguiment "estricte" en el primer cap de setmana de reobertura de l'oci nocturn.

Per part seua, el president de Fotur, Víctor Pérez, ha realitzat un balanç "positiu" i s'ha mostrat "content", encara que ha admés la seua "preocupació" pels incompliments de les normes establides a causa de la pandèmia de la Covid-19, "especialment en pubs on s'estaven fumant pipes".

Per això, ha instat a "ser més durs i estrictes amb els missatges". "Qui no complisca les mesures, que tanque, però no tots", ha declarat, al mateix temps que ha manifestat la necessitat per part del sector de l'oci nocturn de ser "més exemplars que mai" i d'"educar i conscienciar, començant pel mateix sector" perquè "ens preocupa molt la salut".

Pérez ha indicat que des de Sanitat estaven "espantats" després de detectar "incompliments" de les restriccions en alguns locals i ha precisat que s'ha posat en contacte amb el departament que encapçala la consellera Ana Barceló.

Destacats