Sandra Gómez: "Vull ser alcaldessa per a lluitar per la gent corrent com va fer Joan Lerma i fa Ximo Puig"

Guardar

La vicealcaldessa de València i candidata a l'Alcaldia pel PSPV-PSOE, Sandra Gómez
La vicealcaldessa de València i candidata a l'Alcaldia pel PSPV-PSOE, Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València i candidata a l'Alcaldia pel PSPV-PSOE, Sandra Gómez, ha reivindicat el llegat dels socialistes en la Comunitat Valenciana i a la ciutat de València durant l'acte d'homenatge al senador i expresident, Joan Lerma 'Tota una vida de governs progressistes' celebrat aquest matí en el Veles e Vents. "Aquest partit sempre ha posat l'accent en el dret de les persones corrents, les famílies treballadores i les classes mitjanes a viure en un món millor", ha indicat.

La vicealcaldessa, que ha pres la paraula al costat de Ximo Puig i Joan Lerma, ha enaltit els valors socialistes universals que han impregnat la Comunitat Valenciana de la mà de Lerma i del president Ximo Puig i els ha reivindicats per al futur immediat: "D'això va aquest 2023. Va de qui té dret al futur. Va de si quan les coses són difícils hi ha governs que es deixen la pell perquè baixe la factura de la llum, perquè el transport siga gratuït o perquè vengen ací empreses on treballaran els nostres fills i filles o de si s'aprofiten les dificultats per a privatitzar l'Estat del Benestar o que els de sempre guanyen més que mai. Va de si aquesta ciutat es construeix des dels barris treballadors o si tornen a ser perifèria. Per això va ser president Joan Lerma i per això vull ser alcaldessa i que nostre *president siga Ximo Puig", ha dit durant la seua intervenció en l'acte 'Tota una vida'.

"Un socialista democràtic ha de tindre sempre un parell de coses ben clares: a qui representa i per qui és ací. Des de sempre: en el 83, en el 2015 i ara en el 2023. Som el partit de la gent normal i no pot haver-hi un honor major", ha continuat la candidata a l'Alcaldia de València.

Gómez ha reivindicat el "compromís dels socialistes en els moments històrics per a comprometre's amb la democràcia, l'autogovern, la regeneració política, la lluita contra la corrupció, la defensa de la sanitat i l'educació públiques enfront de les retallades, la defensa de les famílies treballadores contra les pujades de sou i contra la precarietat".

I això, ha dit, va ser el que va fer el PSPV-PSOE de Joan Lerma per a trencar les costures que quedaven de l'extrema dreta. "Ara hi ha molts d'esquerres i dretes que volen ocultar-ho. Diuen que tot va passar pels moviments socials i és cert. Però és que precisament quan hi ha un socialista en la institució és quan aqueixes veus són escoltades i es converteixen en polítiques reals. Quan la majoria arriba a les institucions és quan succeeixen les coses i això és el que va significar el 83 per a la Comunitat Valenciana. Per això hem de recordar en actes com aquest què vam fer i qui ho va fer. No sols per orgull, que també sinó perquè qui vol que oblidem és perquè sap que sense història no hi ha llegat i jo sempre em considere part d'aqueix llegat i per això soc ací", ha finalitzat.

Destacats