Sandra Gómez: “Deixem una València plena de projectes, de possibilitats i de futur"

Gómez es mostra “preocupada” pel futur de projectes clau per a la ciutat i afirma que construiran una alternativa al govern de dreta i ultradreta

Guardar

Sandra Gómez, secretària general del PSPV-PSOE a la ciutat de València
Sandra Gómez, secretària general del PSPV-PSOE a la ciutat de València

La secretària general del PSPV-PSOE de la ciutat de València, Sandra Gómez, ha fet balanç dels huit anys com a vicealcaldessa de l'Ajuntament de València i ha destacat que "deixem una ciutat plena de projectes, de possibilitats i de futur. Una València molt millor de la que vam trobar, amb deute, atur i corrupció".

Gómez ha confirmat que es mantindrà al capdavant de la formació socialista perquè "en política cal saber estar en els bons moments i saber donar la cara en els moments complicats" i és el moment de liderar "un partit cohesionat, fort i unit" per a ajudar a guanyar les pròximes eleccions generals del 23 de juliol.

Campanya contra el PSOE

La vicealcaldessa de València en funcions ha fet un primer balanç sobre el resultat electoral, abans d'aprofundir-ho a l'executiva local que tindrà lloc aquest dimecres. En aquest sentit, la socialista denúncia una campanya "d'assetjament i enderrocament" contra el PSOE a escala nacional "on s'han contaminat qüestions que tenen molt poc a veure sobre quina ciutat o Comunitat volíem".

"Malgrat això -ha recordat- el president Puig ha augmentat els seus suports i a València hem resistit l'envit", incidint en el fet que la suma del bloc d'esquerres guanya a la majoria de barris i districtes de la capital. "No estem satisfets, però cal posar les coses en el seu context", ha matisat.

Gómez ha defensat la "bona campanya" realitzada durant aquestes setmanes: "no guanyar no significa no encertar" i ha anunciat que treballaran per a "construir una alternativa al govern de dreta i ultradreta".

Sobre aquest tema, el PSPV-PSOE farà costat a la seua candidata durant la investidura, recordant que en aquests anys "el PP mai va oferir diàleg ni va tendir la seua mà, no com a Ciutadans, que sí que va tindre altura de mires durant la pandèmia".

Orgullosos de la València que deixen

L'encara vicealcaldessa ha afirmat que "quan vam arribar fa 8 anys València estava ofegada en casos de corrupció, atur, mala gestió i un deute de més de 1.000 milions d'euros. 8 anys després deixem una València millor: amb 90.000 persones més treballant, plena de projectes, amb més drets, inversions i millores en els barris".

Gómez ha enumerat les fites aconseguides durant aquest temps i s'ha mostrat preocupada pels projectes en marxa que es poden frenar a causa del canvi de gestió.

"Ens preocupa el que comencem a llegir: la continuïtat de projectes com ser seu dels Gay Games, les ajudes a les famílies monoparentals, el departament GAMA de la Policia Local que protegeix les dones víctimes de violència de gènere o que es regale el futur de Mestalla".

Així mateix, la secretària general dels socialistes de la ciutat de València es pregunta pel futur d'obres com la conversió en zona de vianants de la plaça de l'Ajuntament, la renaturalització de Guillem de Castro o Ausiàs March i el parc de Desembocadura.

Finalment, Gómez ressalta la necessitat que s'aplique la Llei d'Habitatge per a evitar que el preu del lloguer continue pujant, i es mostra preocupada perquè no es controlen els apartaments turístics i no s'aplique la taxa que regule el turisme.

Destacats