Sandra Gómez sobre el PAI Benimaclet: "No vaig veure el logo de l'Ajuntament de València per cap part en la proposta de Compromís"

Sandra Gómez ha manifestat el seu desacord amb la presentació del projecte per al barri per part de Compromís en el dia d'ahir, el que ha tibat més la corda entre els dos grups municipals

Guardar

WhatsApp Image 2021-02-18 at 11.24.08
WhatsApp Image 2021-02-18 at 11.24.08

Ahir, Compromís va traure a la llum la seua proposta per al desenvolupament de Benimaclet fins a la ronda nord, un projecte que difereix de manera absoluta amb la qual va presentar el PSPV. Sandra Gómez, la vicealcaldessa de l'Ajuntament de València, ha manifestat el seu desacord amb tal actuació per part del partit de Joan Ribó: "Ahir vaig veure que es va presentar en la seu de Compromís un projecte que té el logo de Compromís. No vaig veure el logo de l'Ajuntament de València per cap part".

La polèmica pel PAI de Benimaclet entre el PSPV i Compromís es porta allargant durant més de dues setmanes, la qual cosa ha fet que la tensió entre tots dos grups polítics s'hi haja tensat. Ahir al matí, el vicealcalde Sergi Campillo (Compromís) i una diputada de les Corts de Compromís van explicar en una roda de premsa la seua proposta com a nou model per al barri. Sandra Gómez, sobre aquest tema, acusa els seus socis de govern per no haver-se dut a terme un "procés de participació ciutadana". En la mateixa línia, Gómez denuncia la falta de pacte i diàleg entre tots dos grups: "ho va presentar un assessor de Compromís, una diputada de Compromís, un regidor de Compromís i en la mateixa seu de Compromís", explica.

La portaveu del PSPV a l'Ajuntament de València sosté que "les coses a l'Ajuntament es fan d'una altra manera: respectant el treball de tots els serveis i demanant tots els informes". I és que no és la primera vegada que es donen episodis de tensió entre els dos grups municipals, el cas de l'EMT, el desacord entre Grezzi i Sandra Gómez respecte a la restauració de les places de València o els carrils bici, per exemple.

Gómez ha parlat del Gran Corredor Verd com un pla que demostra la manera "rigorosa i seriosa" de com s'han de fer les coses. En eixe sentit, explicava: "El projecte que nosaltres plantegem des del corredor verd és un projecte que es desenvoluparà no durant mesos, durant almenys dos o tres anys. Perquè són projectes molt complexos, que no es resolen per un assessor durant uns dies o en unes setmanes per a donar una reposada política", criticant l'actuació de Compromís d'ahir.

Sandra Gómez: "Tensions dins del mateix Govern Valencià no és el que la ciutadania vol enmig d'una crisi sanitària".

Després de diversos episodis de desacords i incomunicacions entre Compromís i PSPV, Sandra Gómez considera que les tensions han d'apaivagar-se. "Per a nosaltres l'important era centrar els esforços del govern en la lluita contra la crisi sanitària", explica la vicealcaldessa. No és ara un bon moment, enmig d'una crisi sanitària que fa que "tota la nostra economia local estiga tancada" i en el qual les xifres toquen "el centenar de morts diaris en la Comunitat", afig. "No és el que vol ni el que espera la ciutadania".

A més, concloïa dient: "Simplement que no és adequat ni convenient. Per tant, des de la nostra direcció de partit marcarem els temes que realment sí que importen a la ciutadania hui dia, és a dir, els temes que tenen a veure amb la crisi sanitària". Així doncs, convidava al diàleg i a un horitzó d'acords en futurs projectes amb l'altre grup de la coalició del Rialto.

Arxivat a:

Destacats