Sandra Gómez: "El PSOE garantirà que el riu acabe en un delta verd enfront de la 'carretera al mar' que planteja el PP"

Guardar

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, en roda de premsa
La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, en roda de premsa

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l'Alcaldia, Sandra Gómez, s'ha mostrat sorpresa amb la proposta del PP de construir una "carretera a la mar" que destruïsca el final del llit del Túria. "Em sorprén molt que a hores d'ara el Partit Popular incidisca en unes idees de principis del segle XX quan parlen de què és el que volen per als Poblats Maritims o per al nostre riu Verd. És sorprenent que la proposada estrela de la candidata del Partit Popular siga fer una carretera a la mar, una carretera que destruirà part del fet del riu Túria ja fet i que impossibilita, per cert, que es puga desenvolupar i acabar l'últim tram enjardinat del riu Túria amb el parc desembocadura que nosaltres estem desenvolupant", ha manifestat.

Gómez ha posat en relleu que la proposta de "carretera a la mar" del PP contrasta absolutament amb el model del Delta Verd i gran parc que defensa el Partit Socialista. "El PP ha posat molt fàcil contrastar tots dos models. El seu, un model que aposta per generar una carretera a la mar que lleva tota la zona enjardinada del riu Túria, enfront del model que defensem des del Partit Socialista i és que el fet del riu Túria siga verd", ha subratllat.

La candidata socialista ha incidit que va ser un alcalde socialista, Ricard Pérez Casado, qui va possibilitar el riu Túria verd "i serem nosaltres també, el Partit Socialista quan liderem aquest Ajuntament en 2023, els qui garantim que tota aqueixa zona que ells, per cert van deixar abandonada i degradada amb la cicatriu de la Fórmula 1 i que va arruïnar a aquesta ciutat, siga un gran jardí un gran Delta verda que connecte amb el parc de desembocadura per a ser una ciutat mereixedora de ser Capital Verda Europea amb un dels parcs urbans més grans d'Europa", ha continuat.

"Ens ho han posat molt fàcil perquè la ciutadania ara només haurà de decidir si el que vol és un gran parc, un gran Delta verda que recórrega la cicatriu de la Fórmula 1 com proposa el Partit Socialista o que tornen els cotxes la contaminació i els mals fums amb la carretera a la mar que planteja el Partit Popular", ha finalitzat.

Arxivat a:

Destacats