Sandra Gómez presenta un pla de regeneració a la Malva-rosa que "recuperarà la convivència"

El pla presentat pel PSPV-PSOE preveu enderrocaments en les Casetes Rosa

Guardar

Sandra Gómez ha presentat el pla per a la Malva-rosa als veïns i veïnes
Sandra Gómez ha presentat el pla per a la Malva-rosa als veïns i veïnes

La vicealcaldessa i candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha presentat un pla específic per al barri de Malva-rosa durant una trobada amb els veïns de la zona. Aquest pla té com a objectiu identificar les necessitats del barri i dissenyar intervencions en àrees urbanístiques, educatives, laborals, de convivència i seguretat. Gómez ha destacat la importància de recuperar barris com la Malva-rosa.

Durant la trobada, la candidata socialista ha expressat el seu compromís de solucionar el problema existent a les Casetes Rosa, proposant un pla de regeneració que inclou l'enderrocament parcial d'aquests habitatges per a restaurar la convivència, tal com demanden els veïns del barri.

Gómez ha criticat a altres formacions polítiques per no abordar el problema de les drogues concentrat a les Casetes Rosa i permetre que afectara aquest barri de famílies treballadores. El seu objectiu és trencar amb aquesta situació i garantir que els barris "siguen inclusius per a totes les seues famílies".

"Des que vam arribar al govern en 2015, hem estat treballant per a revertir aquesta situació, distribuint la inversió entre tots els barris de la ciutat. Però per a poder igualar les condicions de vida en tota la ciutat, i evitar així que existisquen barris de primera i de segona, existeixen determinades zones que necessiten una major atenció i un major treball", ha, ha ressaltat la candidata socialista.

Pla del PSPV-PSOE per a la Malva-rosa

En el cas de Malva-rosa, la proposta del PSPV-PSOE inclou la rehabilitació d'habitatges per a millorar l'accessibilitat, eficiència energètica i conservació. A més, es planteja la creació d'una oficina de barri que informe i promoga la millora dels habitatges i edificis existents, assistint als veïns en la sol·licitud d'ajudes com els fons Next Generation.

El pla també contempla la millora de l'aparcament mitjançant la creació d'un nou pàrquing a Vicente la Rosa amb 150 places utilitzant geocel·les Així mateix, es preveu la urbanització de places com Antonio Eiximeno i Hugo Zárate, els entorns escolars, la zona de la nova biblioteca i la prolongació del carrer Álvaro López.

En el cas de les Casetes Rosa, el projecte busca eines per a eliminar el conflicte social a través de la regeneració urbana, millorant l'espai públic, rehabilitant habitatges i realitzant els enderrocaments necessaris.

Amb aquest pla de regeneració, el Partit Socialista cerca revitalitzar el barri de Malva-rosa i millorar la qualitat de vida dels seus habitants, fomentant la convivència i la integració social.

Destacats