Sandra Gómez: “El PSOE es compromet a una campanya neta enfront de les ‘fake news’ i tergiversacions del PP”

Els socialistes presenten una moció en el ple de l'Ajuntament perquè els partits garantisquen a una campanya lliure de faules

Guardar

Sandra Gómez amb els periodistes en la presentació de la proposta.
Sandra Gómez amb els periodistes en la presentació de la proposta.

La vicealcaldessa de València i candidata socialista a l'Alcaldia, Sandra Gómez, ha fet públic el compromís públic del Partit Socialista a realitzar una campanya electoral “honesta, veraç, sense joc brut, amb respecte als nostres rivals polítics i als mitjans de comunicació enfront de les desinformacions, ‘fake news’ i les tergiversacions contínues que està llançant el Partit Popular”. Gómez, l'única candidata que s'ha compromés en aquest sentit, va realitzar aquest anunci durant el fòrum ‘Periodisme i política enfront de les notícies falses’ que va organitzar el Partit Socialista al costat de *Acicom en el centre Octubre i que va comptar amb la participació dels periodistes Alfons García, subdirector del diari Levante-EMV, Alicia Martí, delegada de La Razón a la Comunitat Valenciana, i Patricia Moratalla, professora de màrqueting i formació contra faules.

En aquest sentit, la candidata socialista ha presentat una moció al ple del mes de març perquè els partits polítics es comprometen a una campanya electoral “neta, lliure de faules i notícies falses”. 

“En el Partit Socialista hem escenificat el nostre compromís públic amb una campanya neta i transparent. La gent està cansada de la confrontació, de les mentides, de la desinformació i d'uns paranys que últimament està protagonitzant el Partit Popular en aquesta ciutat. La campanya no es guanya així. Nosaltres la volem guanyar a base del nostre esforç, del nostre treball, del treball que hem realitzat en aquests huit anys, que és l'únic valor en el qual se li pot demanar la confiança als ciutadans i ciutadanes”, ha manifestat la candidata socialista. 

Gómez ha pres la iniciativa per a promoure una campanya neta davant la preocupació que li genera la campanya de “desinformacions, desprestigi i notícies falses per la qual està optant el PP, una campanya tramposa, difonent fake news, faules. Una campanya bruta en la qual nosaltres, òbviament, no participarem. I, per això, protagonitzarem i escenificar una campanya neta, sense paranys, sense mentides i sense tergiversació”, s'ha compromés davant el públic que omplia la sala del centre Octubre on s'ha realitzat el fòrum.

“No fa falta mentir tergiversar ni intoxicar sobre els rivals polítics per a guanyar una campanya. Tots volem guanyar-la i el meu desig, òbviament, és que la guanye el Partit Socialista perquè crec que és el millor per a aquesta ciutat”, ha finalitzat.

Podcast ‘Veus que em representen’

D'altra banda, la candidata socialista continua mantenint contacte amb la societat civil a través de les xarxes socials i el podcast ‘Veus que em representen’ que publica periòdicament i en el qual conversa amb personalitats valencianes referents de diferents àmbits. Pel podcast ja han passat persones tan rellevants com Carlos Sanjuán, l'impulsor de la campanya ‘Soc major no idiota’; Dolors López, experta en salut mental, Amparo Requena, de Modeprán; l'ex jugador del València CF, Paco Camarasa, la youtuber Mery Soldier o l'experta en conciliació, Diana Oliver. En el pròxim ‘Veus que em representen’, la candidata socialista conversarà amb Noah Higón sobre la situació de la sanitat.

Destacats