Sandra Gómez planteja ampliar Valenbisi als pobles de València i generar carrils de ciclovianants més segurs

En la zona sud es facilitarà una via entre Castellar i el centre de València passant per Malilla i Russafa

Guardar

Una estació de Valenbisi a València
Una estació de Valenbisi a València

Millorar la mobilitat de la ciutat de València és un dels principals objectius que es marca la candidata socialista a l'alcaldia, Sandra Gómez, durant la pròxima legislatura. Exemple d'açò és la proposta presentada aquest matí en l'atenció als mitjans realitzada en la plaça de l'Ajuntament: connectar mitjançant el servei públic de Valenbisi els pobles de València amb la ciutat i generar carrils de ciclovianants tant en el nord com en el sud perquè la gent es moga de manera segura.

Un projecte que s'uneix als que l'actual vicealcaldessa ha anat presentant durant la campanya electoral, com el pla En Menys Temps que impulsarà una millora integral de l'EMT o la nova Línia 12 de Metrovalencia que millorarà la connexió dels barris del sud de la capital del Túria.

María Pérez i Sandra Gómez
María Pérez i Sandra Gómez presenten la proposta d'ampliar Valenbisi

Respecte a la proposta realitzada hui, Gómez afirma que "volem que la mobilitat sostenible arribe a tota la ciutat de València, com és el cas dels pobles. És una anomalia que Valenbisi no arribe als pobles de la ciutat". Per això, la candidata socialista proposa articular la xarxa pública de Valenbisi en tota la ciutat, arribant, també, als pobles i desenvolupar "artèries ciclopeatonales que faciliten la mobilitat sostenible entre la ciutat i aquestes zones". Concretament, es planteja millorar la connexió existent tant en la zona nord com en la sud, on facilitarà una via entre Castellar i el centre de València passant per Malilla i Russafa.

"Volem afavorir que existisca una connexió més sostenible i, un dels elements més importants, és, precisament, la bicicleta. La infraestructura per a moure's amb bicicleta que hi ha actualment a la ciutat deixa molt a desitjar i, la nostra finalitat, és que la gent es desplace de manera segura i faça ús d'aquest vehicle", ha finalitzat Sandra Gómez.

Destacats