Sandra Gómez: "Nosaltres estem amb la legalitat, els altres hauran d'explicar amb qui estan"

Guardar

La vicealcaldessa de València i edil de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, en la roda de premsa
La vicealcaldessa de València i edil de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, en la roda de premsa

La vicealcaldessa de València i portaveu del grup municipal socialista, Sandra Gómez, ha afirmat aquest matí que els socialistes "estem en el costat de la legalitat, en el costat dels quals volen veure el nou Mestalla acabat. Uns altres hauran d'explicar-nos de quin costat estan".

En aquests termes ha valorat les declaracions del conseller d'Economia, Rafa Climent, sobre l'oportunitat de resoldre en el pròxim ple del Consell l'Actuació Territorial Estratègica (ATE). Gómez, que és responsable de Desenvolupament Urbà a l'Ajuntament, ha recordat que el València CF "ha incomplit tots els seus compromisos". "Després de més d'una dècada de promeses incomplides, de paraules, ha arribat el moment dels fets", ha dit Gómez, "nosaltres continuarem insistint que la propietat del club ha d'acabar les obres del Nou Mestalla. Així s'han pronunciat clarament els serveis jurídics de l'Ajuntament, els serveis jurídics de la Generalitat, la mateixa advocacia de la Generalitat".

"Nosaltres estem dins del marc de la legalitat i la resta d'actors o polítics hauran d'explicar-nos de quin costat estan", ha insistit la vicealcaldessa, qui ha sigut categòrica: "La posició que hem mantingut els socialistes des de l'Ajuntament i des de la Conselleria d'Infraestructures és que el València ha de complir i acabar el nou estadi".

En aquest sentit, ha reclamat a "tots" que se situen al costat de la legalitat per "l'afició, pel mateix club, pels valencians i valencianes que porten més d'una dècada esperant, una dècada de promeses incomplides". "Ha arribat el moment de dir que ja està bé de paraules i que volem passar als fets. Insistisc: nosaltres estem amb la legalitat, estem amb els que volen veure als jugadors del València estrenar el seu nou estadi. I altres ens hauran d'explicar de quin costat estan i per què", ha afirmat.

Destacats