Sandra Gómez: "Gràcies a la reforma laboral, València creix en estabilitat i qualitat de l'ocupació"

Guardar

La vicealcaldessa de València i responsable d'Urbanisme, Sandra Gómez
La vicealcaldessa de València i responsable d'Urbanisme, Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València i secretària general del PSPV-PSOE la ciutat., Sandra Gómez, ha afirmat que gràcies al lideratge i la iniciativa socialistes "València encadena set mesos de baixades consecutives de l'atur" i ha destacat l'augment de contractes indefinits que suposen el 27,4% dels signats al març (11.537). Amb tot, ha precisat que els contractes indefinits augmenten un 46,9% respecte als signats el mes de febrer passat.

"Aquestes dades demostren que la reforma laboral impulsada pel Govern de Pedro Sánchez està sent realment efectiva. Estem deixant arrere la temporalitat i avancem cap a un mercat de treball amb ocupacions de major qualitat i estabilitat", ha assegurat. Igualment, ha aplaudit el treball desenvolupat per la Generalitat de Ximo Puig perquè s'instal·le a Sagunt la gigafactoria de Volkswagen perquè "serà un motor de crear ocupació també per a la nostra ciutat i l'àrea metropolitana".

Gómez ha valorat en aquests termes el descens en la desocupació en 14.849 persones respecte al mateix mes de 2021, amb el que acumula ja set mesos de baixades consecutives, segons les dades registrades per Labora. "La xifra de persones desocupades ha disminuït de tal manera que ens trobem en valors d'ocupació previs a la pandèmia, la qual cosa demostra que estem consolidant la recuperació econòmica de la ciutat", ha precisat.

La dirigent socialista ha felicitat la regidora Pilar Bernabé per la "gran faena que està desenvolupant al capdavant de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic per a posar en marxa polítiques actives d'ocupació". "València està liderant la recuperació econòmica a Espanya i s'ha consolidat com a ciutat d'oportunitats, perquè a l'ajuntament tenim una cosa molt clara: som l'administració més pròxima a la ciutadania i hem de ser ací quan més ens necessiten, per això hem sigut exemple de gestió en la tramitació d'ajudes als nostres sectors productius, perquè necessitaven un baló d'oxigen per a continuar amb la seua activitat i mantenir l'ocupació", ha exposat.

A més, ha assenyalat que les dades també són "lleugerament millors que els de febrer d'enguany, un fet important al no succeir el mateix en la resta de capitals de província valencianes, on no s'han pogut millorar els bons resultats del mes passat". A més ha incidit en què "malgrat la consolidació d'una tendència positiva de creació d'ocupació, no hem de baixar la guàrdia i hem de continuar treballant per a millorar l'ocupabilitat dels valencians i valencianes".

Destacats