Sandra Gómez exigeix a Catalá el cessament immediat del seu soci Juan Manuel Badenas per "apologia del nazisme"

Guardar

Sandra Gómez atén els mitjans - Jorge Gil - Europa Press - Arxiu
Sandra Gómez atén els mitjans - Jorge Gil - Europa Press - Arxiu

La portaveu socialista, Sandra Gómez, ha mostrat aquest matí la seua "indignació" després d'escoltar les manifestacions del regidor de Govern de Catalá, Juanma Badenas, en una entrevista en Plaza Radio aquest matí "qui ha assegurat que ser nazi no és un delicte. Que no és un delicte una ideologia i una política que va matar a milions de persones a Europa i que ens va portar al pitjor moment de la nostra història".

"És lamentable que, amb una ignorància tremenda, el portaveu de Vox haja comparat ser nazi amb portar una samarreta rosa. Un ignorant d'aquest calibre no pot romandre ni un minut més representant a la nostra ciutat i, per això, exigisc a la senyora Catalá que cessament immediatament al senyor Badenas", ha continuat la líder dels socialistes a la ciutat.

Per a Gómez, el responsable de Vox i soci de Catalá "amb aquestes declaracions està fent apologia del nazisme, apologia del feixisme, apologia del que hui està ocorrent als nostres carrers, d'eixa manera de veure la nostra societat que hui envolta, assenyala i incita l'odi contra altres formacions polítiques com és el Partit Socialista. Per això, vull exigir-li immediatament que cessament del govern al senyor Badenas", ha incidit.

La portaveu socialista ha exigit a Catalá que "deixe d'amagar-se dels mitjans, que done la cara i que condemne de manera contundent i ferma els atacs cap als socialistes com han fet altres dirigents del Partit Popular. Sembla que està més còmoda amb els qui promouen la violència que defensant la convivència", ha finalitzat.

Destacats