Sandra Gómez: “Estrenem a Torrefiel un espai perquè la ciutadania ens transmeta les seues preocupacions de tu a tu”

Guardar

La vicealcaldessa de València i candidata del PSPV-PSOE a València, Sandra Gómez
La vicealcaldessa de València i candidata del PSPV-PSOE a València, Sandra Gómez

La vicealcaldessa de València i candidata a l'Alcaldia pel PSPV-PSOE, Sandra Gómez, ha presentat aquest matí en la plaça Bisbe Laguarda de Torrefiel l'espai 'De Tu a tu amb Sandra Gómez', una instal·lació que permet el contacte directe i personal dels veïns i veïnes amb la candidata i que en les pròximes setmanes continuarà el seu recorregut per la resta de barris per a recollir propostes i suggeriments de la ciutadania.

"Hui som ací a Torrefiel, a peu de barri, per a presentar una iniciativa especial, que faça aquesta campanya diferent. Vull fugir de la distància dels grans actes perquè crec que el que més valor té, sobretot quan volem liderar una ciutat com València, és que estiguem a peu de carrer, a peu de barri. Per això hui presentem un espai que pretén generar aqueixa proximitat, aqueixa intimitat perquè els veïns i veïnes ens puguen preguntar qualsevol cosa", ha indicat la candidata socialista després d'atendre desenes de veïns i veïnes en l'espai 'De tu a tu amb Sandra Gómez'.

La vicealcaldessa, que prèviament ha realitzat un recorregut a peu pels carrers del barri visitant comerços, ha incidit en el fet que aquest tipus d'espais de proximitat permet que els ciutadans puguen transmetre "el que de veritat els preocupa del seu barri, alguna cosa que no succeeix en grans actes, on no troben aqueixa comoditat per a plantejar als polítics què els preocupa".

"Vull que aquesta campanya servisca per a donar la cara perquè crec que precisament ara, en els especials moments que estem vivint, la gent necessita que les polítiques i els polítics donem la cara, que estiguem a peu de carrer, que no ens amaguem. I per això ací, ara, a Torrefiel, hem plantat aquesta iniciativa per a fer aqueix cara a cara i aqueix tu a tu i que la ciutadania, els veïns i veïnes senten que el Partit Socialista posem en el centre de la nostra activitat política les coses que realment a ells i a elles els preocupa per això hui presentem", ha afegit.

Dia de la Infància

La vicealcaldessa ha aprofitat la presentació de l'espai 'De tu a tu amb Sandra Gómez' al parc de la plaça Bisbe Laguarda per a anunciar una proposta amb la qual els socialistes volen celebrar el Dia de la Infància i que permetrà aproximar el disseny de la ciutat als més xicotets. Gómez ha explicat que el PSPV-PSOE vol que els xiquets i joves de 6 a 16 anys participen en el Decidim, el procés participatiu que permet que els veïns i veïnes de la ciutat puguen dissenyar la seua ciutat presentant les seues propostes.

La iniciativa contempla que les propostes dels més joves es puguen articular a través dels col·legis i instituts de cada barri aprofitant que el Decidim s'ha transformat en un procés participatiu que se celebra cada dos anys. Així, la votació dels xiquets de 6 a 16 anys es produiria l'any sense Decidim.

Destacats