Sandra Gómez es pronuncia sobre els primers 100 dies de govern de Catalá: "Ha punxat"

La portaveu socialista ressalta que el canvi de govern "no ha millorat la vida de les famílies"

Guardar

Sandra Gómez, portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de València
Sandra Gómez, portaveu del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de València

La portaveu del Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha afirmat que els 100 dies de Govern de María José Catalá han resultat ser "una burxada" i "una acumulació d'errors d'embalum". Gómez ha considerat que hi ha tres aspectes fonamentals que caracteritzen el Govern del PP que han quedat patents en aquests primers dies com són "la falta d'un model i la total improvisació que han portat a l'alcaldessa a "trepitjar tolls tan importants emocionalment com és el que el València CF puga quedar-se en el vell Mestalla que finalment ha quedat en gens, o que en la Malva-rosa vulga tirar al fem el treball fet per a derrocar les Casetes Roses".

De la mateixa manera, ha advertit que la falta de model també afecta a la Marina, "on es tira literalment al fem una inversió de diversos milions d'euros que generarà més de 500 llocs de treball per pur sectarisme" i que, en la seua opinió, "evidència aqueixa mala forma de fer la política de no aprofitar les coses bones, encara que no vengen d'altres partits". Respecte a la improvisació, ha citat a manera d'exemple "el botellot que s'ha engolit a l'actual govern perquè no hi ha un regidor de Policia". "No hi ha ningú treballant de debò més enllà de dir que es va a estudiar o copiar models d'altres ciutats", ha apuntat.

En segon lloc, ha advertit que Catalá està "en una competició amb VOX per veure qui és més ultra i això els porta a barallar-se en públic per qüestions com cometre un error ortogràfic i que el nom de la nostra ciutat s'escriga amb una falta d'ortografia". També ha denunciat "l'autoritarisme d'una alcaldessa que es creu que està per sobre de la Constitució i que imposa als regidors i regidores entrar a la Catedral amb la Senyera el 9 d'octubre" o "recuperant una festivitat que ja no és d'aquest temps, com és el bou embolat".

Respecte al nomenament de Rita Barberá com a alcaldessa honorària ho ha considerat "un altre error" i ha lamentat que Catalá "la hi haja utilitzada per a netejar la seua consciència després d'haver-la expulsat del Partit i d'haver signat la seua reprovació". "Hauria d'haver esperat almenys fins que s'aclarisquen les causes judicials en les quals està implicada la seua família", ha advertit i ha apuntat que "veurem què succeeix quan es comence el judici l'any que ve". "Aqueixa carrera per ser el més ultra ens condueix a un passat on ja no estan el futur de les ciutats com és desmantellar el projecte de Pérez Galdós, el Bulevard Cultural o els carrils bici", ha apuntat. La dirigent socialista ha denunciat que aquestes decisions "ens porten cap a una ciutat més contaminada i posa en risc la Capitalitat Verda".

Una ciutat pitjor

Finalment, la tercera conclusió és que després d'aquests primers 100 dies València és "una ciutat pitjor sobretot per a les famílies". En aquest sentit, ha plantejat "en quin ha canviat per a millor" i la resposta és "en gens". Ha precisat que s'han imposat "qüestions com el 'tasazo' de l'aigua que afectarà a totes les famílies de la ciutat" o "l'absoluta incapacitat de Catalá per a resoldre problemes tan importants com el caos del transport escolar en l'inici del curs".

Per tant, la portaveu del Grup Municipal Socialista ha afirmat que en aquests moments València té "una alcaldessa que és una burxada en expectatives" i "un govern sense model que comet errors d'embalum que competeix amb Vox per ser més ultra i que no ha canviat en gens a millor la vida dels valencians i valencianes".

Destacats