Sandra Gómez destaca la gestió turística del PSOE a València enfront de la del PP a Alacant

Segons l'últim informe d'Exceltur, la ciutat s'ha situat com una de les tres millors capitals espanyoles

Guardar

Converses amb Sandra Gómez
Converses amb Sandra Gómez

La La vicealcaldesa i candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha destacat el treball desenvolupat amb mà esquerra en l'àrea de Turisme perquè València siga la ciutat espanyola que més ha millorat la gestió turística des de 2016 i se situe com una de les tres millors capitals espanyoles, segons l'últim informe d'Exceltur.

"L'informe parla per sí sol i reflecteix que València, gràcies a la nostra gestió amb consens, diàleg, acord i mà esquerra amb el sector turístic, ha sigut reconeguda com la ciutat que més ha millorat la seua gestió turística. Un reconeixement que contrasta amb les ciutats on les coses es fan amb mà dreta com és el cas d'Alacant, que ha caigut en picat en tots els indicadors", ha declarat Gómez.

Gómez ha reivindicat la labor realitzada en matèria turística en els últims huit anys que ha permés que València haja sigut capital europea del Turisme Intel·ligent. "Estic orgullosa del treball que hem realitzat. Hem generat un model turístic urbà sostenible i integrat en el territori. I com a Partit Socialista hem aconseguit també passar pàgina del turisme de masses, el turisme de grans inversions i de grans pufos que representava el Partit Popular com avala l'informe d'Exceltur", ha finalitzat.

"Quan els socialistes gestionem l'economia i sectors tan importants com és el turisme, rebem el reconeixement pel nostre treball, però quan ho fa el PP, i tenim l'exemple a Alacant, la gestió cau en picat i s'enfonsa com la ciutat pitjor gestionada", ha incidit la vicealcaldesa.

Destacats