Sandra Gómez denuncia que Catalá calla mentre Mazón castiga a València

Guardar

Sandra Gómez atén els mitjans - Jorge Gil - Europa Press - Arxiu
Sandra Gómez atén els mitjans - Jorge Gil - Europa Press - Arxiu

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha denunciat que l'alcaldessa de València, María José Catalá, "calla" mentre el president de la Generalitat, Carlos Mazón, "castiga a València amb els pitjors Pressupostos autonòmics de l'última dècada".

En aquests termes s'ha pronunciat per a valorar els primers pressupostos elaborats pel Govern del PP i Vox, que van ser aprovats ahir en un ple del Consell extraordinari i entregats en Les Corts Valencianes. "Des del Partit Socialista volem denunciar el maltractament del senyor Mazón i del Partit Popular a la ciutat", ha afirmat.

Sandra Gómez ha detallat que els primers pressupostos de la Generalitat de PP i Vox preveuen "una retallada del 40% en les inversions". En concret, ha denunciat que València "rebrà 125 milions d'euros menys amb el que estem davant els pitjors pressupostos de l'última dècada".

"Un càstig" davant el qual la dirigent socialista ha instat a Maria José Catalá "com a alcaldessa d'aquesta ciutat al fet que defense la seua ciutat enfront del seu partit i al seu cap". "L'hem vista molt reivindicativa quan no tenia responsabilitats de gestió, però hui l'hem vista molt calladeta", ha advertit quan "el que necessitem és una alcaldessa que amb valentia defense aquesta ciutat del maltractament econòmic de la Generalitat".

"El PP i Vox han retallat fins a 125 milions d'euros en inversions tan importants les infraestructures sanitàries, el transport o l'educació i ens ha situat a la cua d'inversions de la Comunitat Valenciana", ha denunciat i ha assenyalat que "si entre el senyor Mazón i la senyora Catalá hi ha problemes orgànics que deixen al marge a València". "Els valencians i les valencianes no podem ser víctimes de les seues disputes", ha sentenciat.

Destacats