Sánchez anuncia la licitació de l'estudi informatiu del Corredor Cantàbric-Mediterrani

Guardar

sanchez_licitacion
sanchez_licitacion

El secretari general del PSOE i president del Govern d'Espanya en funcions, Pedro Sánchez, ha anunciat a Terol la licitació de l'estudi informatiu del corredor Cantàbric-Mediterrani "perquè siga una realitat com més prompte millor".

Així ho ha assenyalat durant un acte polític que ha protagonitzat en el Palau d'Exposicions i Congressos de Terol, en el qual també han intervingut la secretària general del PSOE de Terol, Mayte Pérez, el cap de llista al Congrés per Terol, Herminio Sancho, i el president del Govern d'Aragó i secretari general del PSOE-Aragó, Javier Lambán.

Pedro Sánchez ha subratllat que el Corredor Cantàbric-Mediterrani és un "projecte de país", no solament d'Aragó, un projecte "de l'Espanya equilibrada que volem" i ha comentat que ja s'han licitat 133 milions d'euros per a la millora de les prestacions d'aquest eix ferroviari.

També ha recordat que el Govern d'Espanya, juntament amb els Executius de la Comunitat Valenciana i d'Aragó, han "barallat" a Brussel·les perquè aquest corredor s'incorporara la xarxa transeuropea de transports i així poder rebre fins a un 50 per cent de finançament per a aquesta infraestructura.

Destacats