Sagredo: "No hi ha major honor que poder treballar per Paterna i per Espanya"

Guardar

Juan Antonio Sagredo sostenint la vara de comandament de l'Ajuntament de Paterna
Juan Antonio Sagredo sostenint la vara de comandament de l'Ajuntament de Paterna

Juan Antonio Sagredo ha sigut proclamat aquest matí alcalde de Paterna. A les 9 hores del matí s'ha celebrat en el saló de plens de l'Ajuntament de Paterna el ple extraordinari d'investidura en el qual ha pres possessió del seu càrrec l'alcalde Sagredo i els 24 regidors que conformen la corporació municipal.

Amb 16.677 vots, el govern socialista de Sagredo s'ha convertit en el partit més votat de la història de Paterna, aconseguint aquestes eleccions revalidar la majoria absoluta i passant de 13 a 14 regidors. Per part seua, el Partit Popular compta amb sis regidors, Vox amb tres i Compromís amb dos.

Durant la seua intervenció, Sagredo ha començat el seu discurs agraint a "tots els paterners i paterneres per la confiança depositada en les urnes, i per tot l'afecte que ens fan arribar. Aquesta confiança i aquest afecte són precisament els que han fet que siguem el govern més votat de la història de Paterna. Gràcies. Moltes Gràcies".

A més, el primer edil ha recalcat "l'orgull que sent cap a aquesta ciutat, cap a aquesta comunitat i cap a aquest país, perquè prenc possessió d'alcalde i ho faig encapçalant la llista al Senat d'Espanya per la província de València per a les pròximes eleccions generals".

El socialista ha subratllat que "és un vertader honor poder subjectar i alçar per tercera legislatura consecutiva, la vara de comandament d'aquest Ajuntament, que simbolitza la responsabilitat, l'amor i la dedicació, meua i dels 13 regidors socialistes que m'acompanyen, a aquesta gran ciutat i a tota la seua gent".

"Afrontem aquesta legislatura amb experiència, amb tranquil·litat i amb satisfacció. Amb l'experiència que ens donen els huit anys que portem en el Govern. Amb la tranquil·litat d'haver sanejat aquest Ajuntament, tancant la legislatura amb deute zero, rècord d'inversions 30 milions d'euros en Tresoreria. Amb la satisfacció d'haver convertit a Paterna a la ciutat amb major taxa d'activitat econòmica de la Comunitat i d'Espanya", ha assenyalat el primer edil en el seu discurs.

D'altra banda, Sagredo ha indicat que "els resultats de les urnes avalen la nostra gestió i donen continuïtat al projecte de ciutat que volem per a fer de Paterna el millor lloc per a viure, per a treballar, per a estudiar i per a ser feliços", ressaltant que "el projecte dels socialistes per a Paterna és un projecte de ciutat amable, sostenible i saludable que comença per aconseguir que siguem Gran Ciutat i que tinguem el nou Hospital Arnau de Vilanova".

"Hui he promés el meu càrrec d'alcalde amb la convicció que Paterna està en bones mans, en les millors mans, i amb la satisfacció del treball ben fet durant aquests últims mandats", ha conclòs el primer edil.

Destacats