Rosa Pérez Garijo, reelegida com a coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià

Guardar

Rosa Pérez Garijo
Rosa Pérez Garijo

El Consell Polític Nacional (CPN) ha reelegit este dissabte a Rosa Pérez Garijo com a coordinadora d'Esquerra Unida del País Valencià, càrrec que ja ostentava des d'abril de 2018. Pérez Garijo ha obtingut el 61 per cent del suport del CPN enfront del 39% de vots recaptats per Pedro Mario Pardo Amorós, candidat presentat pels membres de la candidatura B.

En la seua intervenció, Garijo ha fet una crida a la unitat de tota l'organització davant "l'auge de l'extrema dreta en les institucions i als carrers".

També ha agraït el suport rebut tant per la militància com pel CPN i ha posat el focus en "els nous reptes organitzatius" i en l'"enfortiment" d'EUPV com "la principal força transformadora de l'esquerra al País Valencià", segons arreplega la formació en un comunicat.

Pérez Garijo ha reconegut sentir "orgull" en continuar " encapçalant el projecte col·lectiu i polític" d'EUPV i ha defés el "llarg recorregut" que té la formació, amb la defensa de polítiques "en favor de la classe treballadora" amb "un passat que ens avala i un futur per conquistar".

Destacats