Roger Cerdà revalida l’alcaldia de Xàtiva

Guardar

Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva. Imatge d'Estudio Federico
Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva. Imatge d'Estudio Federico

El socialista Roger Cerdà ha sigut investit aquest dissabte alcalde de Xàtiva durant el plenari de presa de possessió de la nova corporació municipal, amb els vots favorables de la seua formació i els de Xàtiva Unida, obtenint un total de 12 recolzaments, el que equival a majoria absoluta.

Serà la tercera legislatura consecutiva en la qual Cerdà ostentarà la màxima representació municipal, després d’arribar al govern de Xàtiva l’any 2015 i de revalidar el càrrec en 2019. «Em senc afortunat de poder gaudir del privilegi que suposa ocupar aquesta responsabilitat, i tractaré de retornar la confiança rebuda posant a disposició de la ciutadania tot l’esforç, dedicació i compromís del que siga capaç» ha manifestat Roger Cerdà en la seua intervenció, en la qual ha donat la benvinguda a les noves incorporacions assegurant que en ell trobaran «un alcalde dialogant i sempre disposat a pensar en el major bé per a la ciutat».

L’alcalde electe ha agraït també el recolzament de Xàtiva Unida i ha indicat que «s’obri una nova etapa en la qual anem a caminar de la mà, des del diàleg i la lleialtat, amb la ferma voluntat de perseverar en el treball conjunt, en la confiança mútua i en el compromís d’impulsar les polítiques que milloren la vida i la perspectiva de futur de cada persona que viu a la nostra estimada Xàtiva».

Cerdà ha finalitzat aventurant que «aquest nou mandat estarà ple de reptes i oportunitats. Un mandat amb el qual molts voldrien que es tornara al passat, però que està ple de futur. Amb el suport i la confiança de la ciutadania, estic convençut que aconseguirem fer de Xàtiva un lloc millor per viure i créixer. Treballarem amb entusiasme i dedicació per a construir un futur brillant per a tots els xativins i xativines».

9 nous regidors

En el plenari de presa de possessió també han jurat o promès el seu càrrec les nou persones que s’incorporen per primera vegada com a regidors o regidores municipals de Xàtiva. Es tracta de Vicent Lluch (PSPV-PSOE); Ana Díez, Sonia Pla, Vicente Boluda, David Oltra, Inmaculada Signes i Emilio Prats (PP); Susana Gomar (Xàtiva Unida) i Francisco Suárez (VOX).

D’altra banda, els regidors i regidores que repetiran en el càrrec seran Roger Cerdà, Xelo Angulo, Ignacio Reig, Raquel Caballero, Lena Baraza, Maria Beltrán i Pedro Aldavero pel PSPV-PSOE; Marcos Sanchis i Eduardo Llopis pel Partit Popular; i Amor Amorós, Alfred Boluda i Héctor Cuenca per Xàtiva Unida.

Destacats