Ribó valora la idea d'incloure a Peris en la llista de Compromís i creu "molt positiu" el seu treball municipal

Guardar

ribo_ep
ribo_ep

L'alcalde de València i membre de Compromís, Joan Ribó, ha valorat aquest dimecres la proposta d'aquesta coalició d'incloure en la seua llista electoral de la ciutat per als pròxims comicis municipals a l'exregidor i exportaveu de València en Comú a l'Ajuntament, Jordi Peris, i ha assegurat que el treball desenvolupat al costat d'ell en el consistori durant el temps que va formar part de l'executiu local va ser "molt positiu".

Així, ha destacat la labor exercida en àrees com la renovació energètica i la participació, i ha ressaltat les aportacions que podria fer des del seu àmbit professional, per la seua condició de professor a la Universitat Politècnica de València (UPV).

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera, en declaracions als mitjans de comunicació, durant la visita que ha realitzat a Massarrojos, preguntat per la decisió de la Comissió Executiva de Compromís per València d'elevar a l'Assemblea de la coalició la proposta perquè Peris s'incorpore com a independent en el número 12 de la llista electoral a la ciutat de València.

"L'Executiva de Compromís de València va aprovar per unanimitat proposar que el número 12 o el 13, si hi haguera algun problema per les llestes cremallera, se li done com a independent a Jordi Peris. Això s'ha de ratificar. Les nostres normes són molt estrictes i s'ha de ratificar en una assemblea amb el 80 per cent, com a mínim, de vots afirmatius", ha explicat el primer edil, que ha agregat que creu que "eixirà perquè la proposta va ser unànime".

Després d'això, Joan Ribó ha manifestat que a ell li agradaria que Jordi Peris finalment formara part de la candidatura de Compromís a la ciutat de València "perquè treballem molt bé" amb ell durant "el temps que va estar" en l'equip de govern municipal.

"Va ser un treball molt positiu en tots els temes de renovació energètica i participació. Molt bon treball. Crec que és un professor de la UPV molt prestigiat i en temes energètics, d'enginyeria i de planificació ens podria ajudar", ha manifestat l'alcalde sobre aquest tema.

Així mateix, Ribó ha comentat que el lloc que se li ha oferit ha sigut "consensuat amb ell" i ha insistit que "pot ser positiu". El primer edil ha agregat que aquesta proposta de Compromís mostra també la seua "voluntat" d'"obrir-se a persones que comparteixen aquest projecte i que procedeixen de llocs diferents".

"QUE TOTS ELS REGIDORS ISQUEN TRIATS"

D'altra banda, respecte a la possibilitat que els regidors de Compromís que formen part del govern municipal que Ribó presideix decidisquen concórrer de nou a les eleccions, l'alcalde encara que ha dit que "són molt lliures" de decidir sobre aquest tema ha assenyalat que espera que siguen triats de nou i ha valorat també el seu treball.

"Espere, desig i treball perquè tots els regidors isquen triats perquè estic content del treball que han fet i en aqueixes coordenades estem", ha asseverat el responsable local.

Destacats