Ribó expressa el seu "total suport" a Oltra després de la seua imputació: "Has sigut imprescindible i ho continuaràs sent"

Nega que existisquen "clevills" en Compromís sobre la situació de la vicepresidenta del Consell

Guardar

Ribó, Oltra i Baldoví
Ribó, Oltra i Baldoví

L'alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), ha expressat aquest dissabte "tot el seu suport" a la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, després de la seua imputació pel presumpte encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada. "Has sigut imprescindible, ho saben molts, ho tenen molt clar (...) i continuaràs sent imprescindible", ha assegurat.

Ribó, en la seua intervenció aquest dissabte a València durant l'acte de Compromís 'Cap al tercer Botànic', ha rebutjat que existisquen "clevills" en Compromís sobre el futur d'Oltra i ha anomenat a "no fer-se il·lusions" amb relació a la postura de la coalició al voltant de la vicepresidenta del Consell. Així, ha defensat que "tot el que volem continuar fent no es pot entendre" sense ella, per la qual cosa ha animat a "continuar treballant en aqueixa direcció".

En aquest punt, ha assegurat que "els temes judicials" d'Oltra "pot ser que tinguen a veure" amb la seua lluita en molts aspectes, com els drets de les persones o la sanitat pública. I ha insistit: "Mónica, tens tot el meu suport".

Joan Ribó ha assenyalat que fa pocs dies va conversar amb Oltra sobre la seua situació i, sobre aquest tema, ha incidit en què té "un vessant col·lectiu i una altra personal", i ha defensat que la col·lectiva "s'ha de resoldre col·lectivament". "Sempre he defensat temes col·lectius", ha valorat.

Aquest passat divendres, Ribó va considerar que la coalició ha de celebrar la setmana vinent una reunió per a "madurar" a partir d'ací una "decisió" sobre la vicepresidenta Mónica Oltra. Va apuntar que "fins que no tinguem" en Compromís "una reunió sobre aquest tema" no es podrà "avançar en aquesta direcció".

Destacats