Ribó afirma que es veu "amb forces" per a seguir quatre anys més com a alcalde al capdavant de l'Ajuntament

Guardar

Ribo Pleno
Ribo Pleno

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat aquest dilluns que es veu "amb forces" per a seguir quatre anys més com a primer edil al capdavant de l'Ajuntament de la ciutat. Ha valorat la tasca duta a terme aquesta legislatura i ha considerat que "cal acabar-la".

"Jo em veig amb forces, per descomptat", ha respost el responsable municipal preguntat sobre aquest tema en una entrevista en la Cadena Ser arreplegada per Europa Press. "Hem canviat aquesta societat cap a una societat més amigable, una societat més sostenible que pense més en les persones i crec que eixa tasca cal acabar-la. Per açò em veig amb forces, clar que sí", ha insistit.

En aquest punt, Ribó ha destacat el suport del seu equip de treball i ha reiterat la seua disposició a seguir treballant com ha fet des de l'inici de l'actual mandat. "Crec que cal seguir la faena que hem començat", ha reiterat.

L'alcalde ha assenyalat que repetir en el càrrec és una decisió que està en la mà dels electors però ha apuntat que les dades que es manegen indiquen que els ciutadans reconeixen la tasca feta pel Govern de la Nau, l'executiu que presideix i que conformen Compromís, PSPV i València en Comú.

"Els que decideixen són els electors però totes les dades que tenim ens diuen que les coses estan bé i que d'alguna manera els valencians i les valencianes reconeixen la tasca que hem fet. Les enquestes ens diuen que el Govern de la Nau, que és el més important, va a continuar amb millors resultats i que Compromís, dins del Govern de la Nau, va a tindre també bons resultats", ha exposat.

Així, Joan Ribó ha manifestat que veu "bé" aquest executiu i que puga reeditar-se després de les eleccions municipals del pròxim mes de maig, com també veu bé el govern de la Generalitat, ha subratllat.

D'altra banda, respecte a la confecció de la llista electoral de Compromís en la ciutat de València, a la qual ell concorre com a cap de llista, el primer edil i candidat d'aquesta coalició ha destacat que aquesta siga "l'única" organització política a Espanya que "no només presenta el seu cap de llista a unes primàries obertes sinó tota la llista".

EXPERIÈNCIA DEMOCRÀTICA

"No hi ha precedents en tot l'Estat", ha subratllat Ribó, que ha afirmat que aquesta és una experiència "democràtica i participativa important". En el cas de la capital valenciana ha ressaltat que "s'han presentat 25 persones" per a concórrer al procés de primàries que porta a la conformació de la llista.

Entre ells, ha considerat que "aquelles persones que han estat treballant durant aquests anys", en al·lusió als regidors de Compromís que hi ha en l'equip de govern actual, tenen "un avantatge inicial" perquè "són persones més conegudes que la resta".

Destacats