El Partit Popular de Paco Comes guanya les eleccions a Massanassa amb majoria absoluta

Aquests són els resultats de les eleccions municipals del 28 de maig en la localitat de Massanassa

Guardar

Paco Comes, actual alcalde de Massanassa i candidat del PP en les eleccions municipals
Paco Comes, actual alcalde de Massanassa i candidat del PP en les eleccions municipals

Paco Comes, candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Massanassa, revalidaria el seu càrrec d'alcalde de Massanassa després de les eleccions municipals celebrades hui 28 de maig. Així, amb el 89 % escrutat el Partit Popular ha tornat a ser la força més votada en aquesta localitat de l'Horta Sud amb 2589 vots, el 53,09 % del total.

 

En total, el Partit Popular obtindrà 9 regidors, un regidor més, que superen la majoria absoluta necessària per a poder governar en solitari, per la qual cosa tot apunta al fet que Comes podria iniciar la seua tercera legislatura al capdavant de la corporació municipal.

 

D'aquesta manera, amb el 89 % escrutat l'Ajuntament de Massanassa quedaria conformat d'aquesta manera quant a les regidories: el Partit Popular com a partit amb més vots tindria 9 regidors (+ 1); mentre que el PSOE-PSPV tindria un regidor menys respecte a 2019 i tindria 4 en total. Compromís 1 regidors (igual) i Vox, Ucin y Ciutadans quedarien fora del govern municipal. 

La segona força més votada ha sigut el Partit Socialista amb 1352 vots, el 27,72 % del total i ha estat seguida de Compromís con 438 votos. Ciutadans, per la seua banda, ha registrat 24 vots i Vox 300 , el 6,15 % del total.

En les votacions municipals de 2019, el Partit Popular va guanyar també les eleccions obtenint majoria absoluta amb set regidors i 2091 vots. El PSOE-PSPV va quedar en segona posició amb una diferència de 500 vots respecte al PP, ja que va aconseguir 1575 vots. Ciutadans va quedar en tercer lloc amb 303 seguida de Compromís amb 282, Podem amb 278 i EUPV amb 145 vots.

 

Arxivat a:

Destacats