El PSPV-PSOE guanya les eleccions a Museros i Cristina Civera revalidaria el seu càrrec com a alcaldessa

Aquests són els resultats de les eleccions municipals de hui 28 de maig en la localitat de Museros

Guardar

Cristina Civera, actual alcaldesa de Museros y candidata socialista en las elecciones municipales
Cristina Civera, actual alcaldesa de Museros y candidata socialista en las elecciones municipales

El Partit Socialista es col·loca com la força més votada a Museros després de les eleccions municipals que s'han dut a terme hui 28 de maig. En total, el PSPV-PSOE ha obtingut 1478 vots, un 42,14% del total, seguida del Partit Popular amb 961 vots (el 27,4%).

 

Així, amb l'escrutini ja completat i la victòria de la formació socialista, Cristina Civera es perfila per a iniciar una nova legislatura al capdavant del govern municipal de Museros (l'Horta Nord). Civera, alcaldessa de Museros des de l'any 2015, es presentava com a número en les llistes electorals socialistes, i després del bon resultat obtingut en aquests comicis obrin la porta al fet que revalide el seu càrrec d'alcaldessa una legislatura més, que seria la tercera. 

Encara així, el PSPV-PSOE no aconsegueix la majoria absoluta que està en 7 regidors, ja que aconsegueix 6 regidors. És per això que haurà de buscar la coalició amb Compromís per a poder arribar a aqueixa majoria absoluta. 

Els resultats han col·locat al Partit Socialista com la formació més votada a Museros aquest 28M i el segon lloc està ocupat pel PP. Per part seua, Compromís ostenta la tercera posició amb 431 vots i un 12,28% del total seguida de Ciutadans que ha aconseguit 67 vots. Vox no aconsegueix entrar en el govern municipal. 

D'aquesta manera, després d'aquestes eleccions municipals l'Ajuntament de Museros quedaria conformat d'aquesta manera quant a les regidories: el Partit Socialista com a partit amb més vots tindria 6 regidors; mentre que el PP aconseguiria un regidor més respecte a 2019 i tindria 4 en total. Compromís 2 regidors  i EUPV 1 regidor. Per part seua, Ciutadans i Vox no aconsegueixen cap regidor. 

Precisament, els comicis d'aquest mes de maig 2023 deixen uns resultats molt similars als registrats en la cita electoral de fa quatre anys. En 2019, el PSPV-PSOE de Cristina Civera també va ser el més votat amb 1418 vots i el 42,94% del total. El Partit Popular va tindre 680 (20,59%) i Compromís 416 vots (el 12,6%). Ciutadans va ser la quarta força amb 235 vots seguida d'EUPV amb 206.

Arxivat a:

Destacats