L'alcalde de Massamagrell expulsa al regidor de Vox del Ple després de cridar-ho "dictador"

L'alcalde assenyala que el regidor va realitzar una salutació nazi en el Ple però el regidor de Vox nega haver realitzat cap gest feixista.

Guardar

Un regidor de l'Ajuntament de Massamagrell fa la salutació nazi
Un regidor de l'Ajuntament de Massamagrell fa la salutació nazi

La jornada d'ahir dimecres va resultar moguda en el Ple de l'Ajuntament de Massamagrell. Un regidor del partit polític Vox va ser expulsat després de cridar "dictador" a l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i segons el propi alcalde, realitzar la salutació nazi.

L'alcalde ha qualificat a través de les seues xarxes socials l'ocorregut en la jornada d'ahir com a "actituds lamentables que no tenen cabuda en un ajuntament democràtic". Así, Paco Gómez ha explicat tot l'ocorregut ahir en el Ple de l'Ajuntament de Massamagrell mitjançant el seu compte de Facebook."Ahir dimecres, en el Ple Ordinari del mes de gener, i després de cridar-li a l'ordre fins a en tres ocasions com a marca la Llei, per no seguir el reglament i intervindre quan i com volia, vaig expulsar del Ple al regidor de Vox", ha declarat el primer edil.

El regidor de Vox ha reconegut a aquest diari cridar dictador al propi alcalde per haver-li tallat en el propi ple i negar-li, després, el seu torn ja que va passar el torn al grup de Ciutadans. Després d'una tercera trucada a l'ordre de l'alcalde, el regidor de Vox José Carlos Grau va insistir en el seu dret com a regidor electe d'estar present en el Ple, però va ser expulsat pel primer edil.

"En cridar-li a l'ordre per primera vegada pel que acabava de fer, ha continuat intervenint fins que al final ha sigut expulsat. A més, durant una estona, s'ha negat a abandonar el ple, proferint insults contra el meu", ha afirmat Paco Gómez.

L'alcalde recorda que fer apologia del feixisme és un delicte d'odi que regula l'article 510 del Codi Penal, per la qual cosa "anem a denunciar-ho a la justícia perquè es prenguen mesurades i això no torne a succeir en aquest Ajuntament".

El vídeo complet que mostra en imatges i so l'ocorregut ahir en el Ple de l'Ajuntament de Massamagrell pot consultar-se ací. Per la seua banda, Grau nega haver realitzat cap salutació feixista durant el propi ple simplement ho va assenyalar mentre estava en el ple. Després de ser expulsat, el regidor va publicar un video en les seues xarxes socials on exposa el viscut ahir.

Destacats