Raquel Ramiro, reelegida alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell

Guardar

Equip de govern de Bonrepòs i Mirambell
Equip de govern de Bonrepòs i Mirambell

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha celebrat aquest matí el seu ple constituent en el qual la socialista Raquel Ramiro Pizarroso ha tornat a ser investida alcaldessa amb el suport del seu grup i el de Compromís.

De fet, ambdós partits han arribat a un acord de govern per a dirigir l'Ajuntament durant els pròxims quatre anys. D'aquesta manera, Ramiro mantindrà el seu càrrec d'alcaldessa durant tota la legislatura i Carmen Montesinos, de Compromís, ocuparà el lloc de primera tinenta d'alcaldia.

Durant el ple també han pres possessió de les seues actes els 11 regidors del Consistori. Així, la nova Corporació Municipal estarà conformada per 4 edils del PSPV-PSOE: Raquel RamiroPizarroso, Jesús Raga Ros, Mª Carmen Laso Hernández i José ManuelAlberich Real; 2 de Compromís: Carmen Montesinos Orts, iLeticia Amigó Tárrega; i 5 del Partit Popular: Javier Valero Navarrón, Patricia Carmen Ruíz de León García, José Manuel Morales Calvo, Lliri blanc Romero Martínez i José Antonio García Alcalde.

Ramiro ha assegurat estar molt agraïda pel suport que ha rebut durant aquests últims anys per part de familiars, amics, companys de partit i la pròpia ciutadania de Bonrepòs i Mirambell.

També ha donat les gràcies als companys i companyes de Compromís per "fer possible aquest nou govern i anteposar els interessos col·lectius dels partidistes". Als regidors del PP, l'alcaldessa els ha tendit la mà "perquè Bonrepòs i Mirambell siga un municipi exemple de concòrdia i lluny de la crispació que tant farta al votant".

Finalment, l'alcaldessa ha convidat a la ciutadania a traslladar-li els seus suggeriments o peticions, ha expressat la seua emoció per continuar sent la màxima representant del municipi i ha assenyalat que des de l'equip de govern continuaran treballant amb molta il·lusió per a continuar transformant i impulsant Bonrepòs i Mirambell.
 

Arxivat a:

Destacats