Puig trasllada "un missatge d'afecte i estima a tots els fallers" per mantindre "la festa i l'alegria"

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig.
El president de la Generalitat, Ximo Puig.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manat aquest dissabte un missatge "d'afecte i d'estima a tots els fallers i falleres" i els ha agraït que "malgrat les circumstàncies", el vent i la pluja que aquests dies han afectat València i a altres punts de la Comunitat Valenciana, hagen "mantingut la festa i l'alegria".

"L'ànima de la festa és ací bé present i vull enviar un missatge d'afecte i d'estima a tots els fallers i falleres que malgrat que les circumstàncies han mantingut la festa i l'alegria", ha assenyalat el cap del Consell.

Puig s'ha pronunciat d'aquesta manera en el Palau de la Generalitat, després de la trobada que ha mantingut amb la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, de visita a València amb motiu de les Falles.

El responsable autonòmic ha manifestat que les festes falleres de 2022, després de la suspensió de les de 2020 per la pandèmia de la Covid-19 i l'ajornament de les de 2021 al passat mes de setembre, han suposat un "retrobament necessari" per a "la recuperació emocional de la Comunitat Valenciana".

Arxivat a:

Destacats