Puig situa la digitalització com a peça clau per a "anticipar-se al futur" en la gestió de l'aigua

Guardar

El president Ximo Puig en l'acte d'obertura del centre de transformació digital Dinapsis de Hidraqua en La Marina de València
El president Ximo Puig en l'acte d'obertura del centre de transformació digital Dinapsis de Hidraqua en La Marina de València

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que la digitalització és una peça clau per a "anticipar-se al futur" i garantir un ús sostenible de l'aigua.

El responsable del Consell ha participat en l'acte d'obertura del centre de transformació digital Dinapsis de Hidraqua en La Marina de València, on ha destacat també la importància de generar un marc institucional de cooperació per a impulsar aquest tipus d'iniciatives.

El responsable del Consell ha assenyalat que el canvi climàtic "ha aguditzat tensions que ja existien i ja ningú dubte que cal anticipar-se al futur" en un ús sostenible dels recursos hídrics mitjançant processos basats en la innovació tecnològica.

El president ha felicitat en aquest sentit a Hidraqua per l'esforç per a estendre aquesta innovació al cicle de l'aigua amb gestió de dades, intel·ligència artificial i tecnologia.

"La innovació al servei de les persones marca el full de ruta del nostre futur", ha assenyalat Puig, que ha remarcat també que "l'aigua és la força motriu de la vida".

Arxivat a:

Destacats