Puig, a Rueda sobre la visita del rei emèrit: "Nosaltres preferim el Benidorm Fest o els Goya, que aporten més valor"

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig
El president de la Generalitat, Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que la Comunitat Valenciana aposta per promocionar la seua imatge amb esdeveniments com el Benidorm Fest, els Goya o la Copa Davis i ha respost d'aquesta manera al president de la Xunta de Galícia, Alfonso Rueda, que va afirmar que era una "magnífica notícia" que el rei emèrit, Juan Carlos I, visite Sanxenxo aquest cap de setmana pel seu "impacte positiu".

"Nosaltres preferim promocionar el Benidorm Fest o els premis Goya, que aporten més valor", ha afirmat i ha asseverat que "no és motiu d'orgull i satisfacció" el que ha fet Juan Carlos I.

El president ha reivindicat la seua defensa de la Constitució, però "una altra cosa és l'apreciació que tinga del que ha fet una persona en una institució, que no ha actuat de manera decent", ha agregat.

Respecte a la defensa de la dreta de la volta del rei emèrit, Puig ha assenyalat que "cadascun té el seu concepte d'ètica i moral" i que els ciutadans "han vist amb tota claredat el comportament no adequat" de Juan Carlos I. "No complir amb els deures d'Hisenda és una qüestió que afecta el cor de la democràcia, sentir-se orgullosos no és raonable", ha agregat.

Per això, ha insistit que la promoció de la Comunitat Valenciana que prefereix és "millorar la hipoteca reputacional, acabar amb la imatge de corrupció i esdeveniments com el Benidorm Fest, els Premis Goya o la Copa Davis". "Són esdeveniments que generen imatge positiva, uns altres no aporten valor", ha agregat.

Arxivat a:

Destacats