Puig: "Al PP no el preocupa l'aigua, el que li interessa és el rèdit electoral que puga traure"

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig, a Les Corts. Imatge de Rober Solsona
El president de la Generalitat, Ximo Puig, a Les Corts. Imatge de Rober Solsona

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha considerat que al PP "no el preocupa l'aigua", sinó que, al seu judici, "el que li interessa és el rèdit electoral que puga traure d'ella".

En aquests termes s'ha manifestat el cap del Consell aquest dissabte en declaracions als mitjans abans de celebrar les Jornades Interparlamentàries del PSPV-PSOE, on, segons ha indicat, es parlarà "de tota aquesta estratègia que solucionarà problemes, no a generar-los com pretén el Partit Popular".

En aquest sentit, ha criticat que al PP "no el preocupa l'aigua, el que li interessa és el rèdit electoral que puga traure d'ella". "Als regants, aquesta situació de confrontació permanent no els ajuda", ha lamentat.

Enfront de la posició del PP, ha defensat que la Generalitat "serà present en la comissió de seguiment perquè volem que la inversió promesa es duga a terme el més ràpid possible" i ha subratllat que l'objectiu del Consell respecte al transvasament Tajo-Segura és treballar de manera conjunta amb el Govern d'Espanya i amb els regants per a garantir "aigua per sempre".

El president de la Generalitat ha assenyalat que, en els àmbits en el que el PSPV-PSOE estiga representat, "s'intentarà avançar en l'agenda valenciana, situant els problemes de les persones de la Comunitat Valenciana".

Així mateix, Puig ha destacat les dades de l'atur, on es reflecteix que la Comunitat produeix llocs de treball, la qual cosa és "molt positiu". També ha agregat que aquesta setmana s'ha conegut l'augment del 8,5 % de les pensions, la qual cosa és una altra notícia "positiva". "Són polítiques en les quals estem alineats amb el Govern d'Espanya", ha afirmat.

Destacats