Puig nega silenci del PSPV sobre ampliació del Port de València: "Ho analitzem amb objectivitat i sense maniqueisme"

Guardar

puig
puig

El president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha assegurat aquest dijous que "no hi ha cap silenci" del PSPV sobre l'ampliació del Port de València, sinó que, ha explicat, estan analitzant el projecte "amb objectivitat i sense maniqueismes".

Puig, en una entrevista a la cadena Ser recollida per Europa Press, s'ha referit així a la postura del PSPV a la decisió de Ports de l'Estat de donar llum verda a l'ampliació del Port de València sense una nova Declaració d'Impacte Ambiental (DIA) i sobre aquest tema ha recalcat: "Això no va de bons ni dolents, ni de confrontació, sinó que requereix una anàlisi objectiva de totes les derives i prendre les decisions amb tranquil·litat perquè tota decisió té conseqüències".

En aquest sentit, ha recalcat que "l'ocupació, el desenvolupament econòmic i social és fonamental" i ha recalcat que l'ocupació, "un dels grans objectius del nostre Govern, ha de desenvolupar-se amb un respecte a la sostenibilitat i al Medi Ambient perquè ens juguem el futur".

Per això, ha reclamat "fer les coses bé, analitzar les qüestions de la manera més objectiva possible i no generar unes posicions frentistas que segur que es poden superar des de la bona voluntat i tractant d'adaptar al màxim una obra que ja s'està iniciada i que, de fet el mal que es puga produir ja s'estaria produint en aquest moment, o buscar un projecte que puga combinar els diferents interessos en joc".

En aquest sentit, ha comentat que "cal tenir en compte que hi ha una inversió que és aquí ja, unes accions que s'han pres i que qualsevol decisió té conseqüències". Per això, les decisions cal adoptar-les "des de la prudència i des de la millor argumentació tècnica i científica".

Arxivat a:

Destacats