Puig marca "l'agenda valenciana contra la inflació i per a la recuperació": "El millor està per vindre i els socialistes treballarem per a aconseguir-ho"

Guardar

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig
El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha marcat hui "l'agenda valenciana contra la inflació i per a la recuperació de la Comunitat Valenciana" i ha afirmat que "el millor està per vindre i els i les socialistes treballarem per a aconseguir-ho". Així s'ha manifestat Ximo Puig durant el Sopar d'Estiu que els socialistes valencians han celebrat a Gandia en el qual han reunit alts càrrecs del partit i a al voltant de set-cents militants amb motiu de l'inici de l'últim curs polític de la legislatura, un acte en el qual també han participat la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, i l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

En aquest sentit, Ximo Puig ha assenyalat que "hem demostrat que el projecte socialista és un projecte de majories que ha transformat la realitat valenciana i que durant aquests set any ha desmuntat que gestionem millor l'economia que la dreta": "Vam governar per a tots, mentre uns altres estan en la confrontació nosaltres treballem des de l'acord i el diàleg social". "Comencem el curs polític des d'una visió integradora de la Comunitat Valenciana i apostant per la cohesió de tota la societat valenciana per a fer front a la complexa situació que vivim", ha assegurat.

Així mateix, el president ha apostat per "treballar de la mà dels ajuntaments per a fer front a la pujada de preus i aconseguir que la inflació no es convertisca en una malaltia que afecta les classes mitjanes i treballadores" i ha subratllat que "estem en una situació complexa, però hi ha diferents maneres d'abordar aquesta situació i els socialistes apostem per treballar perquè la inflació no signifique una fractura social". Així ha recordat algunes de les mesures impulsades des del Consell com "la rebaixa del 80% de les taxes del transport públic, la rebaixa del 25% de les taxes universitàries o els llibres gratuïts per a les famílies".

Finalment, Ximo Puig ha enumerat cinc reptes per al nou curs "que impliquen millorar l'ocupació, impulsar un pla valencià contra la inflació, apostar per les energies renovables per a fer front a la crisi climàtica, així com fer polítiques des de la cohesió social i territorial".

Arxivat a:

Destacats