Puig grava el missatge de Cap d'any en el Cabriel per a destacar l'"emergència climàtica" com a prioritat del Consell

Guardar

mensaje-puig-2020
mensaje-puig-2020

El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, ha gravat el missatge de Cap d'any que s'emetrà aquest dimarts, dia de Nit de cap d'any, a la Vall del Cabriel, concretament en Casas del Río (Requena), una zona declarada recentment 'reserva de la biosfera' per la Unesco.

Segons han informat fonts de Presidència de la Generalitat, en enguany, en lloc del tradicional despatx com a escenari per a l'enregistrament del missatge, "s'ha buscat una imatge que connecte amb una de les prioritats clares del Consell: l'emergència climàtica".

Es tracta d'una zona protegida declarada recentment 'reserva de la biosfera' per part de la Unesco. És la segona àrea valenciana amb aquesta catalogació i es pretén "posar en valor aquest tret mediambiental".

Així mateix, han explicat que el 'president' vol "posar l'accent" en aquest missatge de Cap d'any en "la qüestió de la sostenibilitat, vinculada als Objectius de Desenvolupament Sostenible que ha marcat l'ONU per a l'Agenda 2030".

L'emplaçament, nou per ser en exterior, "cerca connectar amb una altra preocupació transversal del Consell: la lluita contra la despoblació".

Arxivat a:

Destacats