Puig espera que es puguen realitzar festivals a la Comunitat Valenciana "si és sanitàriament aconsellable"

Guardar

puig
puig

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat aquest dimecres que espera que puguen realitzar-se festivals de música a la Comunitat Valenciana "si és possible i sanitàriament és aconsellable".

Puig ha fet aquestes declaracions després de mantenir una reunió amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí, en ser preguntat sobre aquest tema.

El cap del Consell ha recordat que l'Agència Valenciana del Turisme i la Conselleria de Sanitat han assistit aquest cap de setmana a Barcelona "on es va produir una espècie de simulació d'un festival per a veure exactament si es podia implementar amb seguretat aquest tipus de festivals".

"Nosaltres el que volem és ajudar a la normalització sempre que no es produïsca cap alteració negativa per a la salut", ha apuntat Puig, qui ha anunciat que la voluntat del Govern valencià és "cooperar amb les organitzacions de festivals, que tan importants són a la Comunitat Valenciana, perquè es puguen realitzar si és possible i si sanitàriament és aconsellable".

"Estem pendents primer de com avança la pandèmia i que es facen -els festivals- amb seguretat i, si és així, espere que es puguen realitzar", ha conclòs.

Destacats