Puig: "A les eleccions ens juguem avançar en educació, serveis socials i continuar creixent econòmicament o tornar al passat"

El PSPV-PSOE aprova el Comité Electoral a la Comissió Executiva Nacional celebrada aquest matí

Guardar

Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE
Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE

Aquest matí ha tingut lloc la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE, acte en el qual s'ha aprovat el Comité Electoral del qual Miguel Soler serà el coordinador de campanya i José Antonio Pérez coordinador del programa electoral.

Durant la trobada, el president de la Generalitat i secretari general socialista, Ximo Puig, ha defensat el camí de "continuar treballant per la majoria social dels valencians i valencianes, com portem fent des del 2015, sense cap limitació i des del diàleg i el debat".

El president ha destacat que "mai abans hi ha hagut tants valencians i valencianes treballant com ara" i ha explicat que "segons les dades que hem conegut hui de l'atur, en la Comunitat Valenciana hi ha ara 420.000 persones més treballant que en 2015 i en l'últim mes l'atur ha baixat en 3.100 persones".

En aquest sentit, Puig ha defensat que "a les eleccions ens juguem avançar en educació, serveis socials i continuar creixent econòmicament o tornar al passat. Hem de continuar treballant per a aconseguir la plena ocupació, però que hi haja rècord d'afiliats a la Seguretat Social és un assoliment de tota la societat valenciana".

El líder del PSPV ha advocat per "oferir als ciutadans una nova frontera i lluitant en positiu per tindre el major suport possible" i ha explicat que "el que hui hem fet és establir les línies estratègiques que seguirem per a continuar fent avançar a la nostra terra i consolidar el canvi que es va produir l'any 2015, tenint sempre present l'horitzó futur de 2030". "Som un projecte de majories, d'estabilitat i respecte", ha insistit.

Així mateix, Ximo Puig ha destacat que "gràcies al treball que estem duent a terme hem aconseguit que tots els indicadors econòmics i socials de la Comunitat Valenciana estiguen millora ara que en 2015" i ha remarcat que "hem passat de ser el paradigma de la corrupció i de la decadència, a ser una terra pionera en innovació i en termes econòmics i socials".

Arxivat a:

Destacats