Puig: "Em sembla molt lamentable que Casado vulga tornar a debats del passat"

Guardar

puig_Cataluna
puig_Cataluna

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha felicitat a Pablo Casado per la seua elecció com a president del Partit Popular i "com a nou líder de la dreta espanyola", però li ha demanat que revise alguns "postulats que ha dit en els últims dies". "Em sembla molt lamentable que vulga tornar a debats del passat que tenen a veure amb els drets de les persones", ha assenyalat el líder dels socialistes valencians com és el cas de l'avortament o de l'eutanàsia.

"Si la seua mirada continua ancorada en el passat, en un Aznar que mai va ser modern, evidentment la seua joventut significarà passat, i no modernitat", ha indicat Ximo Puig durant el seminari d'estiu del govern que celebra el Consell en la localitat alacantina de Biar aquest cap de setmana. Així, ha expressat que "es pot ser jove i tenir idees tan velles com les de Casado" i li ha demanat, al seu torn, que "revise les seues idees" i és "alinee amb la convivència".

Per al president de la Generalitat, no obstant això, l'elecció de Casado "obri una nova oportunitat de diàleg i açò és el que hauria de ser, una oportunitat per a dialogar per a millorar la vida de les persones". "Cree sincerament que necessitem una dreta que siga democràtica", ha assegurat Ximo Puig qui, a més, li ha demanat al nou president del PP que "entenga la realitat plural i diversa d'Espanya".

Arxivat a:

Destacats