Puig: "Djokovic no és el model, i la societat valenciana l'ha tingut clar des de l'inici"

Guardar

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que el tenista Novak Djokovic --que ha sigut deportat aquest diumenge per Austràlia després de rebutjar la justícia el recurs final de l'esportista, que no està vacunat contra la Covid-- "no és el model" i ha posat en valor que la societat valenciana "l'ha tingut clar des de l'inici".

Així ho ha manifestat el cap del Consell en un missatge publicat aquest diumenge a la vesprada en el seu compte en la xarxa social Twitter, en el qual ha aprofitat per a agrair la "gran col·laboració" a les famílies i a la comunitat educativa en el procés de vacunació contra el coronavirus.

"95% vacunats. 38.000 xiquets vacunats des del dijous. 145.524 menors vacunats ja en total", ha afegit Puig, en referència a les dades de la vacunació pediàtrica en la Comunitat Valenciana.

Sobre aquest tema, la Conselleria de Sanitat ha informat aquest diumenge que un total de 38.024 escolars s'han vacunat contra el coronavirus en la Comunitat des que aquest passat dijous començara la segona fase de vacunació pediàtrica.

A més, 1.745.961 persones ha rebut ja una dosi de record o de reforç de la vacuna contra el coronavirus en la Comunitat Valenciana, 640.158 d'elles a Alacant, 228.957 a Castelló i 876.846 a València.

La incidència acumulada a 14 dies de la Comunitat Valenciana se situava aquest divendres en els 2.875,54 casos per cada 100.000 habitants, 111,76 casos més que el dia anterior, encara que continuava per sota de la mitjana nacional de 3.192,46 casos. La Comunitat va tancar el divendres una setmana de rècords de contagis amb un nou màxim històric de tota la pandèmia en registrar 22.081 positius en una sola jornada.

Arxivat a:

Destacats