Puig diu sobre l'ampliació del Port que cal trobar "equilibri" entre sostenibilitat i creixement

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig, atén als mitjans
El president de la Generalitat, Ximo Puig, atén als mitjans

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha afirmat que "són compatibles els criteris de sostenibilitat amb el creixement econòmic i del que es tracta és de trobar el punt d'equilibri necessari per a fer possible una infraestructura".

Així ho ha asseverat el cap del Consell a Elx (Alacant), on ha acudit a la jornada 'El calçat espanyol: reptes i oportunitats de la política comercial', en ser preguntat pels mitjans per la seua valoració per l'informe favorable de Ports de l'Estat sobre el projecte constructiu del moll de contenidors de l'ampliació nord del Port de València.

Sobre aquest tema, Puig ha comentat que és "un trànsit" i que en aquest assumpte hi ha "molts tràmits", ja que cal fer una ampliació "que siga sostenible i que atenga criteris mediambientals i que, al mateix temps, done possibilitats de creixement i de prosperitat social als valencians".

"Són compatibles criteris de sostenibilitat amb creixement econòmic i del que es tracta és de trobar el punt d'equilibri necessari per a fer possible una infraestructura", ha resolt.

Destacats