Puig diu que la justícia prendrà les "decisions correctes" sobre Oltra i no es pronuncia sobre si ha de dimitir

Guardar

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, i el president de la Generalitat, Ximo Puig
La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, i el president de la Generalitat, Ximo Puig

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assenyalat aquest dimecres que la justícia prendrà les "decisions correctes" en ser preguntat sobre una hipotètica imputació de Mónica Oltra, si bé ha evitat dir si demanarà dimitir a la seua vicepresidenta i consellera d'Igualtat en el cas que al final fora investigada abans de les eleccions.

"Confie absolutament en la justícia i sé que la justícia prendrà les decisions correctes", ha assegurat el president valencià en el fòrum 'Wake Up, Spain!', organitzat per El Español, Invertia i D+I.

Preguntat per si demanarà a Oltra que dimitisca, el president valencià ha posat l'accent en l'"afecte" que guarda cap a la seua vicepresidenta, abans de reiterar que en "aquest moment" cal "ser respectuosos" i "prendre cadascun les decisions que ha de prendre".

Ha respost amb el mateix argument que ve utilitzant des que la setmana passada el Jutjat d'Instrucció número 15 de València demanara al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) la imputació d'Oltra pel presumpte cas de l'encobriment dels abusos del seu exmarit a una menor tutelada.

La setmana passada, Puig ja va assenyalar que la Generalitat Valenciana "sempre ha tingut respecte absolut" per la justícia i va manifestar que Oltra ha oferit "reiterades explicacions sobre aquesta qüestió".

Destacats