Puig destaca el "respecte absolut a la justícia" en el cas de la presumpta ocultació d'abusos de l'ex d'Oltra

Guardar

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig

resident' de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assenyalat, respecte a la situació de la vicepresidenta, Mónica Oltra, que té "un respecte absolut a la justícia".

Puig ha sigut preguntat pels mitjans per la vicepresidenta del Consell i titular de l'àrea d'Igualtat després que aquest dijous es coneguera l'escrit remés per la Fiscalia de València a la sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), en el qual estima que aquest òrgan és competent per a instruir el cas del presumpte encobriment dels abusos sexuals per part de l'exmarit d'Oltra a una menor tutelada.

Entre altres consideracions, el Ministeri Públic considera que es va realitzar "una investigació superficial, interna, en la qual es percep indiciàriament una línia d'ocultació dels fets".

Sobre la qüestió, Ximo Puig, que participa en l'una reunió a Almussafes (València), al costat de la ministra d'Indústria, Reyes Maroto, amb el Clúster d'Automoció de València ha manifestat: "Com sempre que està un procés judicial, respecte absolut a la justícia".

Destacats