Puig destaca l'aportació de Felipe González i defensa que la crítica "sempre" ha estat en el PSOE

Guardar

El president de la Generalitat, Ximo Puig, intervé durant la inauguració de l'Espai Tomás Meabe, amb la trobada ‘Entre Socialistes’, emmarcat en la primera jornada del 40 Congrés Federal del PSOE
El president de la Generalitat, Ximo Puig, intervé durant la inauguració de l'Espai Tomás Meabe, amb la trobada ‘Entre Socialistes’, emmarcat en la primera jornada del 40 Congrés Federal del PSOE

El 'president' de la Generalitat i president del 40 Congrés Federal del PSOE, Ximo Puig, ha destacat l'aportació "important" que ha suposat la intervenció de l'expresident Felipe González en el conclave, encara que ha remarcat les seues paraules defensant que la crítica "sempre" ha estat en el si del partit.

Així ho ha traslladat als periodistes sobre la petició que ha llançat González al president del Govern i líder del PSOE que estimule dins del partit "la llibertat d'expressar-se críticament" i d'"opinar el que es pensa".

Puig ha afirmat que Felipe González és "una aportació important en un projecte fonamental per al futur d'Espanya, el que lidera Pedro Sánchez", però ha remarcat que ell "mai" ha considerat que no hi haja crítica en el PSOE quan és una cosa "raonable i lògic".

És més, ha garantit que és un partit "sempre obert i amb opinions diverses i així serà sempre" a diferència d'uns altres "amb concepcions més uniformes". "Mai hem estat en concepcions totalitàries, ací sempre hi ha hagut llibertat d'expressió i així continua", ha asseverat, encara que s'ha mostrat d'acord que "sempre cal conjugar llibertat amb respecte".

En general, el president del 40 Congrés del PSOE ha assegurat que està feliç pel transcurs del conclave perquè demostra "la cohesió d'un partit unit que pensa en la gent i que està preparat per a la consolidació del projecte socialdemòcrata".

EL PSPV TINDRÀ "LA MILLOR REFERÈNCIA" EN L'EXECUTIVA

I sobre l'Executiva que eixirà del 40 Congrés, Puig ha remarcat que no pot avançar res, ja que "depén del secretari general" i ell confia en el seu criteri. "Estem en un moment de cohesió i unitat. Al final hi haurà una Executiva en la qual el PSPV tindrà a la millor referència, més enllà de les persones que la componguen", ha augurat.

Arxivat a:

Destacats